در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال تجربه تور - نمایش موزه زمان
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 09:39:26
خـریــــد
قرار است که در زمان سفر کنیم و قصه‌های گذشته و آینده را در زمان حال بشنویم.
بها: ۲۳۰,۰۰۰ تومان

زمان حال فاصله‌ای‌ست میان گذشته و آینده. سقوط شن‌ها در محفظه شیشه‌ای، تابش آفتاب بر صفحه دایره‌ای، سایه‌های بلند و کوتاه برج‌های سنگی، حرکت عقربه‌ها و تیک‌تاک ساعت‌ها، تنها گوشه‌ایست از تلاش ما برای فهم و اندازه‌گیری زمان.
قرار است که در زمان سفر کنیم و قصه‌های گذشته و آینده را در زمان حال بشنویم.
با ما در موزه زمان همسفر شوید.

خدمات: راهنمای تخصصی گردشگری، ورودیه ‌
زمان: جمعه ۲۱ مهر | از ساعت ۱۰ تا ۱۲
مکان: خیابان ولی‌عصر، ابتدای خیابان سرلشگر فلاحی (زعفرانیه)، نبش چهارراه پرزین بغدادی، موزه زمان

برگزارکننده رویداد: آوان سفر پارس
ایده‌پرداز و نویسنده: امیر بهادر کریمی
گویندگان: امیر بهادر کریمی، نگار املح، شراره نور محمدی، مهدی نوابی
با تشکر از مدیریت موزه زمان

کسب اطلاعات بیشتر: ۰۹۳۸۷۷۵۴۰۰۴‌‌

تور نمایش موزه زمان
"از گردش همین چرخ‌دنده‌هاست که من هنوز زنده‌ام. صدای کوک ساعت‌ها و گذر ثانیه‌ها. اینجا که هستم صدای تیک‌تاک ساعتی در قسطنطنیه را از صدای قلب خودم راحت‌تر می‌شنوم. زمان وقتی که بگذرد دیگر باز نمی‌گردد. حالا آدم بیاید و تمام عقربه‌های عالم را عقب بکشد مگر آب ریخته به جوی باز می‌گردد؟ مگر کار کرده را می‌شود نکرده پنداشت؟ دلم برای کباب بره و دوغ شتر خیلی تنگ می‌شود. شراب‌خواری در باغ چهل ستون در میان غوغای تار عجب صفایی داشت! شاه صدر مجلس می‌نشست، و مرا دوشادوش وزیران خود، جای می‌داد.
ساعت جواهرنشانش را که به زنجیری از طلا آویزان بود بیرون می‌کشید و با صدای پر جذبه‌اش فریاد می‌کشید که: (( حالا وقتِ سعدِ سورچرانی است، تا زنده مانده‌اید و به تیغ شمشیر ما گرفتار نشده‌اید مفت بخورید و بچرید که از کار فردا بی‌خبریم...)) غلامان حلقه به گوش و کنیزکان شوخ چشم همه در فرمان‌بری حاضر بودند تا به قول ایرانی‌ها از شیر مرغ تا جان آدمیزاد را برایت فراهم کنند. کجاست آن شب‌ها؟ صدای ناقوس کلیسای سنت‌پیتر زوریخ در گوش‌هایم زنگ می‌زند. سرم را که بلند می‌کنم آسمان جای خود را به برج ساعت برن می‌دهد. با آن عقربه‌های بلند و کشیده‌اش و نگهبانانی که برای رهگذران دست تکان می‌دهند. کاش می‌شد فقط یکبار دیگر برای آخرین بار تماشایش کنم و ساعتم را هم‌زمان با گردش عقربه‌هایش کوک کنم.
به خودم که می‌آیم از سفر دور و درازم به سوییس، سرزمین مادری‌ام خبری نیست....."
این بخشی از تک گویی ست که در تور نمایش موزه زمان آن را تجربه خواهیم کرد. این مونولوگ در بخش مربوط به ساعت های مچی و سوییسی گفته می شود و راجع به یکی از اولین تعمیرکارها و سازندگان ساعت در ایران عهد صفوی و سرگذشت اوست. نام این بخش ساعت خون است.

درباره تور نمایش
تور نمایش فرآیندی خلاق است که قصه‌گویی و گردشگری را با یکدیگر ترکیب می‌کند. ما برای آشنایی بهتر با یک مکان و آگاهی بخشی بیشتر ، به شکلی که تاریخ و روایت‌های آن برای مخاطبان ملموس‌تر باشد، از قصه‌هایی کمک می‌گیریم که حاصل تخیل نویسنده است. اما مبنای روایت، سالی که قصه در آن روایت می‌شود و جهان آن اگرچه که مبنای واقعی و تاریخی دارد اما روند آن بر اساس تخیلات نویسنده است.
این قصه‌ها به فایل‌های صوتی مختلفی تقسیم می‌شوند و قبل از اجرای برنامه با صداهای اشخاص مختلف ثبت و ضبط شده و مخاطبان حین بازدید از مکان، بنا و یا شهر با هندزفری به آن گوش می‌کنند. راوی قصه‌ها جدای از شخصیت‌های تاریخی و واقعی عناصر دیگری نیز هستند. مثل درخت‌های کهنسال، یک دیوار از یک بنا، یک نقاشی و ... گاهی پیش می‌آید که مخاطبان حین گوش دادن به اثر باید به دنبال راوی گشته و آن را پیدا کنند و از این طریق مخاطبان را با نمایش صوتی و مکان بازدید بیشتر درگیر می‌کنیم.
جدای از جنبه‌های نمایشی، برنامه‌های تور نمایش ما همراه با یک راهنمای فرهنگی گردشگری است که در کنار روایت‌ها و قصه‌ها راجع به آن‌ها توضیح داده و حرف می‌زند و برنامه را اداره می‌کند.
در این برنامه ما قصد داریم به موزه زمان برویم و از زبان درختان باغ، بنا، ساعت‌ها و شخصیت‌های تاریخی و واقعی که از بعضی از این ساعت‌ها استفاده می‌کردند نمایش‌های صوتی را روایت کنیم که به صورت تک گویی و مونولوگ است.

«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
خبر سال ۱۳۹۴- از اینترنت
سالیانه بیست میلیون نفر از کاخ و موزه های ایران دیدن میکنند.
کمیته بین‌المللی موزه‌ها (ایکوم) در سال 1977 روز 18 ماه می میلادی برابر با 28 اردیبهشت ماه را روز جهانی موزه‌ها نامگذاری کرد. براساس تعریف ایکوم، موزه مکان گردآوری، نگهداری، مطالعه، بررسی و به نمایش گذاشتن نعمت‌های فرهنگی یا طبیعی بمنظور آموزش، پژوهش و ارزش دادن به این مجموعه‌ها و لذت بردن از آنها است.
براساس آمارهای سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هم اکنون بیش از 400 موزه، کاخ موزه و بنای تاریخی و فرهنگی در کشور برای بازدید وجود دارد که درآمد کل آن ها در سال گذشته (93) تنها 40 میلیارد تومان بوده است. درآمدی که اگر به 400 موزه و بنای تاریخی کشور تقسیم کنیم به صورت میانگین سهم هر موزه در کشور تنها 100 میلیون تومان است عددی که اگر به دلار 3200 تومانی آن را تبدیل کنیم به آمار 31 هزار دلاری در سال خواهیم رسید. حالا اگر عدد 100 میلیون تومان میانگین عددی درآمد موزه های کشور را به رقم میانگین هزار تومان قیمت بلیت موزه ها تقسیم کنیم به آمار 100 هزار نفر بازدید کننده در سال خواهیم رسید که نسبتا به آمارهای جهانی عددی بسیار ناچیز است. یعنی در واقع به صورت میانگین روزانه کمی بیش از 270 نفر از هر موزه در کشور بازدید می کنند و درآمد روزانه هر یک از موزه های کشور به صورت میانگین عدد 270 هزار تومان (85 دلار) است. عددی که به هیچ عنوان با موزه های جهان قابل مقایسه ... دیدن ادامه ›› نیست.

البته این آمارها در شرایط ارائه می شود که باید چند نکته را در نظر گرفت یکی اینکه برخی از موزه ها و کاخ های کشور مجموعه ای از چند موزه هستند و برای ورودی آن ها باید از چند بلیت استفاده کرد و همچنین باید این نکته را در نظر گرفت که بخشی از این درآمد مربوط به بازدید گردشگران خارجی از موزه ها و بناهای تاریخی است که هزینه بلیت بیشتری پرداخت می کنند. ایران باوجود اینکه جز 10 کشور اول جهان از نظر آثار تاریخی و فرهنگی و 5 کشور اول جهان از نظر میراث طبیعی است ولی جایگاه مناسبی از نظر جذب گردشگر ندارد در شرایطی که بسیاری از کشورهای همسایه ایران مانند ترکیه در این زمینه موفق عمل کرده اند و سالانه بخش مهمی از درآمد کشورشان را از راه گردشگری کسب می کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا محمدرضا کارگر روز چهارشنبه در حاشیه بازگشایی موزه باستان شناسی گرگان در جمع خبرنگاران افزود: از مجموع بازدید کنندگان 17 میلیون و 200 هزار نفر مسافرین داخلی و یک میلیون و 300 هزار نفر گردشگر خارجی بودند.

https://www.irna.ir/amp/82557491/
محمد فروزنده این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید