در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش آنتراکت بی آنتراکت
S2 > com/org | (HTTPS) 78.157.41.91 : 07:40:26
امکان خرید پایان یافته
۲۵ فروردین تا ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳
۲۰:۰۰  |  ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
بها: ۱۲,۰۰۰ تومان

توجه: به دلیل بازسازی حریم تئاترشهر، ورودی همه سالنها، تا اطلاع بعدی از پیاده‌روی خیابان ولی‌عصر (عج) است. برای دیدن مسیر لطفا اینجا را کلیک کنید.

 

گزارش تصویری تیوال از نمایش آنتراکت بی آنتراکت / عکاس: آرزو بختیاری

... دیدن همه عکس‌ها ››

گزارش تصویری تیوال از نمایش آنتراکت بی آنتراکت / عکاس: بابک حقی

... دیدن همه عکس‌ها ››

گزارش تصویری تیوال از تمرین نمایش آنتراکت بی آنتراکت/عکاس: بابک حقی

... دیدن همه عکس‌ها ››

آواها

مکان

تقاطع خیابان انقلاب و ولی‌عصر (عج)، مجموعه فرهنگی و هنری تئاترشهر
تلفن:  ۶۶۴۶۰۵۹۲-۴

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
آنتراکت بی آنتراکت
در پنج ایپزود خوب اجرا شد علاوه بر لذت سرگرم کننده بودن که این به تنهایی موفقیت بالایی است می توان این ویژگی ها را برشمرد:

متن و دیالوگ نویسی ساده است اما نویسنده (ژان میشل ریب) که یکی از کاراکترها هم نام خود اوست سعی دارد به روانکاوی شخصیت های هر داستان بپردازد. وجه اشتراک هر پنج اپیزود دقت در چگونه بودن و چگونه زیستن فرد است. اینکه خود را باور دارد یا کس دیگری را. اینکه در فکرش چه می گذرد. شخصیت مورد علاقه اش یا ایده آلش چیست. قرار بوده چه بشود و چقدر با آنچه نیست یا ندارد فاصله دارد؟ در یک جمله «او چه کسی است و چه کسی دوست دارد باشد؟» یا «هدف او از بودنش چیست؟ برای هدفش چه می کند؟» نویسنده در داستان ها این پرسش ها و این روانکاوی ها را به نمایش می گذارد چنانکه در داستان چهارم ژاک دوست دارد به اندازه برادرش ژان باهوش باشد یا در ایپزود دوم هر دو شخصیت باب و آلفردی که با زمینه ذهنی از اتفاقی که دارند دوست ندارند دیگری او را باب و آلفرد صدا بزند.

نورپردازی، طراحی لباس و طراحی صحنه که از عکس های متحرک ساخته شده، هر سه فضای داستان را به نحو احسنت ملموس کرده است. کارگردانی کار قابل تقدیر ... دیدن ادامه ›› است.

آهنگ سازی بی نظیر است و حضور خوش رنگ آشا محرابی در این بخش بسیار خوب از آب در آمده.

آشا محرابی در سه اپیزودی که در نمایش حضور دارد نشان می دهد که هنر بازیگری را به خوبی بلد است. حرکت ها، دیالوگ گویی، حس اجرا، لب زدن با آهنگ، هماهنگی و همه چیز عالی، پیوسته و دقیق است. بازی سینا رازانی گرچه کمی اگزجره و درشت و با صدایی بیش از حد پرحجم بود ولی انرژی خوبش اجرا را گرم می کند. دو بازیگر دیگر هم به نسبت دیالوگ و فضای کمتری که دارند، خوب هستند.

این نمایش صحنه های به یادماندنی زیادی دارد، اما اپیزود آخر و بازی موزون و هماهنگ آشا محرابی با ترانه های انرژی بخش این اپیزود که در نقش رؤیای آرایشگر که برای چند دقیقه فرصت کرده تا به آن فکر کند بسیار دیدنی بود. و ایده کارگردانی در لحظه ای که این رؤیا از فکر آرایشگر (صحنه) خارج می شود خیلی خوب بود چنانکه در پوستر کار هم این فرصت کوتاه پرداختن به رؤیاهای خوب نشان داده شده است.

آفرین آفرین :d
:)))
آف.. آف.. آف..
آففففرین مسعود! ;)
خیلی خوشحالم که نقد و نظرت رو نوشتی.:)
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
به نظر من نمایش آنتراکت بی آنتراکت بسیار سطحی و ضعیف بود از لحاظ ساختار دراماتیک دارای ساختاری تخت و بدون هیچ ریتم و تمپوای به پیش می رفت . فاقد ایده و خلاقیت و میزانسن های خلاقانه و بکر بود . بازی سرد و بی روح امیر حسین رستمی باعث ملال و خستگی بی اندازه ای می شد . حضور عکاسان و مدام ایجاد صدای شاتر دوربین باعث آزار تماشاگران بود. و واقعا چرا یک سانس را کاملا به عکاسان اختصاص نمی دهند !!! در نهایت ممنون از انرژی و بازی خوب آقای رازانی.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تاتر "آنتراک بی آنتراک" رو دیدم
تاتری با موضوع تفکری بر، نگرش، افکار، معیار ها و چیز هایی که به عنوان اعتدالات و روزمرگی هامون توی زندگی داریم ، می گذرونیم.
بازی آقای سینا رازانی ، فوق العاده بود
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید