محمود کلاری
نگارنعمتی
امیرحسین قدسی
میثم مولایی
امیرحسین قاسمی
داریوش صادقپور
پیمان یزدانیان
نادر احتمال
پانتهآ حسینی
علیرضا شمس شریفی و مهدی لطیفی
مهرداد میرکیانی
ندا قایدی
عباس کوثری
لیدا فتحالهی
وحید قطبیزاده
ایمان کرمیان
ارشا اقدسی
سید محمد امامی
شرکت تصویرگستر پاسارگاد
حسن خشمگین است. او مدتی است موفق به فیلم ساختن نشده. ستارهی محبوبش میخواهد با کارگردانان دیگر همکاری کند. همسرش دیگر عاشقش نیست. مزاحم جذابی او را هر جا میرود تعقیب میکند. از همه بدتر، قاتلی در سطح شهر مشغول کشتن کارگردانان سینمای ایران است، اما حسن را نادیده گرفته. حسن رنجیده است: آیا او مهمترین فیلمساز این شهر نیست؟
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواریاست برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفتوگو درباره زمینههای علاقهمندی مشترک، خبررسانی برنامههای جالب به همدیگر و پیشنهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
از ایده این که یک نفر برای این که ضایع نشه و آبروش نره دوست داشته باشه کشته بشه خیلی خوشم اومد خیلی آوانگارد و آنارشیستی بود. مخصوصا وقتی مادر فرزندش رو دلداری می ده که نگران نباش سراغ تو هم میاد. تو رو هم می کشه! تا اواسط فیلم شک داشتم که قراره از کلیت فیلم خوشم بیاد یا نه اما بعد از دیدن سکانس پایانی که به نظرم خیلی خوب بود و دوستش داشتم تصمیمم رو مبنی بر دوست داشتن کلیت فیلم گرفتم.
نگاه منتقدانه به تاثیر شبکه های اجتماعی و سرعت پخش شدن شایعه و رابطه های خارج از عرف بین هنرمندان جالب بود اما فکر می کنم گاهی نشون دادن بیش از حد این موارد تاثیر منفی داره و باعث عادی سازی اونها می شه. حسن معجونی عاشق بازیگر فیلمشه و خانمش از این قضیه خبر داره و مشکلی باهاش نداره؟!! دلیلش چیه؟ چرا حسن باید با آنی در پارک قرار بذاره و روی دریاچه قایق سواری کنن؟ اون که جای دخترشه و خود حسن هم چند بار اشاره کرد که نمی خواد این رابطه شکل بگیره.
خوک ، فیلمی است با ایده و شروعی خوب . ایده ای که در یک سوم پایانی فیلم به هدر میرود . فیلم جدید مانی حقیقی به مراتب و در خیلی از موارد پایین تر از فیلم خوب " اژدها وارد می شود " بوده و نتوانسته بطور کامل ، موءلفه های
پست مدرنیسم را رعایت کند . (اما با این حال دوستش داریم)
فیلمساز در ایجاد اتمسفر و فضای موردنظرش تا حدودی موفق عمل کرده و با اغماض می توان گفت که توانسته مخاطب را وارد دنیای خاص (!) خود کند .
فیلم یک حسن معجونی خوب و به همان اندازه یک لیلا حاتمی بد دارد .
حسن معجونی که انگار خود نقش است و با آن شمایل و بیان منحصر به فردش ، فیلم را سرپا نگه می دارد . در این بین نباید از بازی خوب مینا جعفر زاده و سکانسهای خوب دونفره با فرزندش ( معجونی) ، که جزو معدود سکانسهای قابل قبول فیلم است ، غافل شد .
و فرمان آمد تا کتیبه ای از خون بر پیشانی ی خوک کنده شود
آبگینه ای رودر رویش نهاده شود
تا خوک ببیند
باشد که عشق عاری شود از گناه
گناه که تو باشی خوک
و باشد که خوک نباشد
و باشد که خوک نباشد
باشد که خوک نباشد
خیلی خوب بود، به نظرم به اژدها نمیرسه ولی سر راست تره برای بیننده
سوژه عالی ولی علتها خیلی بسط داده نمیشه شاید حوصله دویدن پی مجوز نداشتن ! فقط نهیب اول زده میشه
جلوه های بصری زیادی داره و راک طور تو سلول ش هم فوق العاده دراومده
یه هجویه ی وودی آلنی ی خوش رنگ و لعاب با فوران حسن معجونی ❤️❤️
دوست داشتم راجع به چرائی یه خوک و اون صحبت و شعرطور انتهایی جناب خوک بیشتر پالس میگرفتم که مغزم نکشید!
اقای جعفریان نظرتون راجب پنجاه کیلو البالو خیلی برام جالب بود چون متاسفانه اکثریت ایرانیها وقتی پادشاه لخت رو میبینن جرات باورشو ندارن و از ترس محکومیت به جهالت کلی از لباس نداشته پادشاه تعریف و تمجید میکنند. واقعا وقتی کارگردانی با اون سابقه خانوادگی و فیلمسازی و تحصیل در رشته فلسفه فیلمی مثل پنجاه کیلو البالو میسازه باید یکم شاخکهامون تکون بخوره که شاید موضوع چیز دیگه ای باشه و شاید رسالت این آدم با هجو سینمای بدنه دقیقا تحقیر اون نوع فیلمسازی باشه و با تکرار نخلستان هوس شاید داره دنیا رو به مضحکه میگیره و و و ... افرین به شجاعتتون که از قضاوت نمیترسید.
پ ن : متاسفانه من توی سینما این فیلم رو ندیدم و نسخه دی وی دی که دیدم بشدت سانسور و کوتاه شده بود و کلی در حسرت دیدن کامل این فیلم موندم
درود فراوان جناب کارآمد گرامی سپاس از عنایتتون ، نسخه ی رو پرده ش هم دچار سانسور بوده تازه فکرکنم ، ببین سانسور در سانسور چی به سرش که نیومده، بچه خوک شده در انتها :)))
پاینده باشید