در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | منیر صمدانی نیا درباره نمایش طاعون: این نمایش رو دوبار دیدم و برای من یک تجربه جدی و فکرشده بود. متنی که ا
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 10:04:20
این نمایش رو دوبار دیدم و برای من یک تجربه جدی و فکرشده بود. متنی که از جهان فکری آلبر کامو برگرفته شده و با نگاهی امروزی و اجتماعی، به اجرایی زنده و تأثیرگذار تبدیل شده؛ اجرایی پر از مفهوم که بدون توضیح‌دادن و شعار، مخاطب رو درگیر لایه‌های مختلف خودش می‌کنه و بهش اجازه می‌ده برداشت شخصی خودش رو داشته باشه.
بازی‌ها کاملاً قابل‌باور و دقیق بودند و مشخص بود بازیگران با شناخت درست از متن و فضا به یک بیان مشترک رسیده‌اند. برای رسیدن به این جنس بازی، زحمت و تمرکز زیادی صرف شده و این موضوع روی صحنه کاملاً دیده می‌شد. هدایت کارگردانی منسجم و درست بود و این هماهنگی از ابتدا تا پایان اجرا حفظ می‌شد.
گریم‌ها بسیار حرفه‌ای طراحی شده بود، لباس‌ها کاملاً در خدمت شخصیت‌ها و فضای نمایش بودند و دکور و صحنه‌پردازی حساب‌شده کمک می‌کرد مخاطب به‌راحتی وارد شهر و جهان نمایش شود. موسیقی و بیان‌ها هم به‌جا و دقیق استفاده شده بود و نقش مهمی در جذاب‌تر شدن ریتم اجرا داشت.
در این روزها که نمایش‌های زیادی می‌بینیم، اما کمتر کاری پیدا می‌شود که همه اجزایش این‌قدر درست کنار هم قرار بگیرد، این اجرا نشان داد وقتی متن، بازی، طراحی و کارگردانی، در یک جهت درست جلو می‌روند، نتیجه می‌تواند نمایشی باشد که مخاطب را با خودش همراه کند، کاری که بی‌هیاهو اثرش را می‌گذارد و بعد از خروج از سالن هم در ذهن می‌ماند.
آرزوی من این است که اصالتِ کار نمایشی بیشتر به همین سمت برگردد، به سمت اجراهایی که با خیال راحت برای دیدن‌شان وقت می‌گذاری و مطمئنی قرار ... دیدن ادامه ›› است یک نمایش درست و واقعی ببینی.
خسته‌نباشید ویژه به نویسنده و کارگردان اثر جناب رهام مخدومی، ،بازیگران حرفه ایی و تمام عوامل این کار قابل احترام ❤️ امیدوارم دوباره از این تیم، اجراهایی با همین دقت و کیفیت روی صحنه ببینیم 🌱🎭🎖🎖️🎭