سلام و عرض ادب
خدا قوت به همه عوامل علی الخصوص کارگردان کار که مشخصه زمان زیادی رو صرف تمرین کردن.
متن نمایش بسیار بسیار جذاب بود و با اینکه مدتها پیش نوشته شده ولی موازی با اتفاقات سیاسی و جنگی اخیر جامعه بود و منطبق با یسری اتفاقات حال حاضر.
بازیگرا اکثرا اتمسفر کار و زمان و هدف کار رو درک کرده بودن به خصوص کارکتر ترمه، سیاه، مهد اولیا، خواجه ها. با اینکه دیالوگ ها سنگین بود ولی مخاطب رو نگه میداشت و با ریتم درستی فضای کار تغییر میکرد. گاهی صداهای پایین و فوسه برای منی که ردیف ۴ بودم قابل شنیدن نبود و طراحی لباس آقایون خوب نبود.
کارگردان کاملا مشخص بود دنبال استفاده از منابع محدود برای رسیدن به دستاوردی نامحدود بود. من فکر میکنم بازیگران این کار با فشار تمرینی که داشتن گام بزرگی رو به جلو برداشتن گرچه سبک بازی این سه بازیگر کاملا با هم متفاوت بود ولی کنار هم معنا پیدا کرده بودن (ترمه، سیا،خواجه فرانسوی) من روز اول نمایش اومدم پس طبیعتا در روزهای آتی کار پخته تر و بهتر خواهد بود. برای کل تیم آرزوی موفقیت میکنم.
در کل کارگردان به چیزی که میخواست رسیده بود و با تمرین و تلاش بسیار کار بسیار معتبر و آبرومندانه بود