در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | داریوش آریا درباره رویداد ویژه برنامه شب فوتبال در پارک ارم: تیجوانا مکزیک شهر تیهوانا در ایالت کالیفرنیا مکزیک که شهر دو میلیون
S4 > com/org | (HTTPS) 78.157.41.90 : 17:38:45
تیجوانا مکزیک

شهر تیهوانا در ایالت کالیفرنیا مکزیک که شهر دو میلیون نفری میزبان کمپ فوتبالیست های ایران بود در مرز آمریکا کنار شهر سن دیگو کالیفرنیا است در واقع مشابه شهر آستارا جمهوری آذربایجان و شهر مرزی آستارا ایران است یعنی انگار تیم ملی در رشت یا لس آنجلس باید بازی کند (از نظر فاصله یعنی مثلاً از آستارا به رشت برود)، که شاید بهتر از کمپ موردنظر فیفا در بیابان آریزونا در شهر توسان اریزونا (شهرستان پیما)باشد،😂😂😂
منظورم از نظر فاصله است که فدراسیون ایران کولی بازی در می آورد می‌گفت ما هر روز بین دو کشور در سفر هستیم چون تیخوانا مکزیک و لس آنجلس تقریبا به هم متصل در نوارشهرهای ساحلی هستند مثل اینکه از آستارا به رشت بروید.

تیجوانا مکزیک چون خواهر خوانده شهر بابلسر مازندران ایران است تیم ملی ایران مورد حمایت ویژه شهردار تیجوانا ... دیدن ادامه ›› خواهند بود.

ضمنا تیجوانا شهری مثل تهران است یعنی پایین شهرش مثل تهران معتادها پرسه میزنند یا شب ها در برخی خیابان ها زن های تن فروش پرسه میزنند و آمار خشونت و قتل مثل تهران دارد مثل تهران مردمش به خیابان می‌ریزند اتوبوس آتش می‌زنند 😂😜و مثل تهران چون مردمش زیاد در کالیفرنیا میروند و دانشجو در کالیفرنیا هستند و کسب درآمد دارند تهرانجلس هست.
تهران تا تیهوانا
تهرانجلس تیهواناجلس لس آنجلس

امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پیش از ترک مکزیک خطاب به مردم این کشور گفت: «ما از اینجا می‌رویم اما قلب و وجود ما اینجاست. کشور و مردم مکزیک را جزوی از خودمان می‌دانیم. تشکر می‌کنیم از محبت‌ها و مهمان نوازی‌هایی که انجام شد. ایران و مکزیک در تاریخ ماندگار شدند.»

https://www.varzesh3.com/news/2391777/%D8%B9%D8%AC%DB%8C%D8%A8-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید