در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | داریوش آریا درباره فیلم فرزند چهارم: سومالی هیچ جا آروم نیست هیچ جا ای کاش این مردم این همه معدن و ثروت
S4 > com/org | (HTTPS) 78.157.41.90 : 12:42:39
۱۴ شهریور ساعت ۲۳:۰۱
سومالی
هیچ جا آروم نیست هیچ جا

ای کاش این مردم این همه معدن و ثروت نداشتند ولی امنیت داشتند.

سومالی بهترین موز دنیا را دارد اینجا معدن موز هست.
وقتی جنگ هست قحطی میشود.

فیلم خوبی بود لوکیشن و فیلمبرداری و بازیگران خوب بود کلوز اپ قوی نبود. کیارستمی باید این فیلم را کارگردانی میکرد.نیاز به تدوین و آهنگ ... دیدن ادامه ›› داشت.

مقامات غیررسمی در اختیار دولت‌های نهادی غیر منتخب مناطق سومالی لند، پانتلند، اتحادیه محاکم شریعت اسلامی و دولت انتقالی موقت ضعیف ولی مورد قبول سازمان ملل متحد مستقر در شهر بایدوا واقع در حدود ۲۵۰ کیلومتری شمال غرب پایتخت، موگادیشو قرار دارد. خشونت، مانند آفتی کشنده سومالی را از زمان جنگ‌های داخلی برآمده از اخراج دیکتاتور پیشین در سال ۱۹۹۱ فرا گرفته است.

جمهوری موزفروش (به انگلیسی: banana republic)، در واژگان سیاسی نوین، اصطلاحی است که برای کشورهایی تک‌ محصولی و ضعیف مثل سومالی که از نظر سیاسی ناپایدار هستند و اقتصاد آنها وابسته صادرات یک محصول محدود مانند موز و کانی‌ های معدنی است، به‌ کار می‌ رود. این کشورها معمولا توسط گروهی کوچک، فاسد، پول‌دار، خودکامه در قالب الیگارشی یا زرسالاری اداره می‌شوند.