در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | نگار امیری درباره نمایش پابرهنه، لخت، قلبی در مشت: علیرضا کوشک‌جلالی، نمایش «پابرهنه، لخت، قلبی در مشت» را به صحنه می‌برد
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 13:12:57
علیرضا کوشک‌جلالی، نمایش «پابرهنه، لخت، قلبی در مشت» را به صحنه می‌برد


نمایش «پابرهنه، لخت، قلبی در مشت» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا کوشک‌جلالی و تهیه‌کنندگی مجتبی کوهبر حقیقی در بوتیک هنر ایران روی صحنه می‌رود.

«پابرهنه، لخت، قلبی در مشت» برنده جایزه مردمی آلمان (۱۹۹۹)، تقدیرشده در جشنواره تئاتر دانشگاهی مونیخ آلمان (۲۰۱۰)، جشنواره بین‌المللی تئاتر سالزبورگ اتریش (۲۰۱۲)، تئاترشهر کلن (۲۰۱۶) و جشنواره تئاتر کیف اتریش (۲۰۱۸) است. این اثر تاکنون بیش از ۱۲۰۰ اجرا در چهار قاره جهان ... دیدن ادامه ›› داشته است.

«پابرهنه، لخت، قلبی در مشت» پیش از این نیز به مدت ۳۰ شب در سالن‌های هودی، اسپیرو و هنر شهر آفتاب شیراز روی صحنه رفته و میزبان تماشاگران بوده است.

دور جدید اجرای «پابرهنه، لخت، قلبی در مشت» در تهران از هفتم دی ماه آغاز خواهد شد.