در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش خدایان
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 03:22:25
امکان خرید پایان یافته
۲۶ شهریور تا ۱۰ مهر ۱۴۰۰
۱۷:۰۰  |  ۵۰ دقیقه
بها: ۵۰,۰۰۰ تومان
اگه وجود خارجی نداشته باشیم چی؟ گاهی وقتا فکر می کنیم که واقعیت رو درک کردیم، درحالی که فقط به یک چیز جعلی واکنش نشون دادیم.

- از همراه داشتن فرزندان زیر ۱۲ سال خودداری نمایید.

مکان

تهران، خیابان شریعتى، خیابان ملک، نبش خیابان وزوایى، تماشاخانه ملک
تلفن:  ۰۲۱۸۸۴۶۱۷۸۵

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
اولین تجربه ی من از تئاتر بود، بشدت لذت بردم، اجراها عالی، نمایشنامه فلسفی ، طنز و جذاب، طراحی لباس حرفه ای؛ به واقع لذت بردم! ازتون ممنونم ک اولین تجربه ی من از تئاتر رو اینقدر دلنشین کردین
خیلی خوشحالم‌اولین تجربتون‌ براتون لذت بخش بوده❤?
۱۲ مهر ۱۴۰۰
علی خیام (alikhayyam)
خیلى خوشحالم از اینکه اولین تجربه و خاطرتون از تئاتر با خدایان رقم خورد و دلنشین بوده براتون❤️??
۲۷ مهر ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمایشی با "شروع"، "میانه" و "پایان" غافلگیر کننده..

ابتدا درمورد نمایشنامه اثر وودی آلن که به سبک پست مدرن نگاشته شده و در اون مفاهیم اگزیستانسیال سنگینی مثل آزادی، اراده، مرگ، پوچی، پیدایش هستی، تقدم وجود بر ماهیت و نقش خدایان در اعمال انسانی به سادگی و دلنشینی به پرسش گذاشته شده..ایده "نمایش در نمایش" و القای این ذهنیت که شاید تماشاچی ناخواسته و ناآگاه خودش در دل نمایش دیگری باشه جذابیت موضوع رو بیشتر کرده، و همینطور طنز زیبای وودی آلن که محتوای نمایش رو از فلسفه خشک به کمدی فلسفی تغییر داده.
و در پایان نمایش هم نامه ضربه زننده ای که تماشاچی رو غافلگیر میکنه و باعث میشه بیننده با یک علامت سوال بزرگ در ذهنش تماشاخانه رو ترک کنه..

سپس درمورد پیاده کردن نمایشنامه در صحنه نمایش، که به عقیده بنده به بهترین شکل با وفاداری به متن و با تغییرات جزئی ولی بجا (مثل تغییر دائم الخمر به معتاد یا تغییر ساردی به کافه) انجام شده و با کمترین انحراف چه در طنز چه درمحتوای فلسفی به شدت خوب و بی نقص پیاده شده بود. (صرفا حذف هایی کوچک ... دیدن ادامه ›› مثل دیالوگ هایی از دوریس لیواین که شاید به علت مسائل اعتقادی حذف شده بودند)

درمورد اجراها و کاراکتر ها؛ برجسته ترین اجرا و پردازش بنظرم نقش دیابتیس (با بازی حمزه مداح) بود. نحوه اجرای آقای مداح به خوبی شخصیت بی اراده و ضعیف کاراکتر اول بازی رو تداعی میکنه. همینطور بازی خوب آقای مهدی صمیمی در نقش نویسنده مستاصل و حریص و خودمحور..و همچنین کاراکتر لورنزو میلر که به عقیده بنده نقشی به شدت تاثیرگذار ولی کوتاه در نمایش داره به خوبی از آب دراومده بود.

درمجموع به نظر من انتخاب نمایشنامه عالی، کارگردانی عالی و تمیز آقای مهرداد حسین زاده، اجراهای بی نقص و تمرین شده دست به دست هم دادن تا نمایشی عمیقا دلپذیر و درخشان ایجاد بشه. آرزوی موفقیت های بیشتر در آینده و اجراهای خوب دیگر در عرصه هنر تئاتر میکنم برای تمام کادر و عوامل جوان این اجرای عالی و امیدوارم فرصت حضور در کارهای بعدی آقای حسین زاده رو پیدا کنم.


درنهایت به عنوان پیشنهاد هم میتونم بگم اگر اسامی مکان ها مثل "تئاتر برادوی" یا "محله کوئینز" به محله های آشنا تر تغییر پیدا میکرد یا به اصطلاح بومی سازی میشد، میتونست حس آشنایی بیشتری به مخاطب بده.

قسمتی از نمایشنامه اصلی از کتاب "مرگ/خدا" چاپ انتشارات بیدگل:
"اگه اونا هم خودشون کاراکترای یه نمایش دیگه باشن چی؟ و یکی دیگه هم اونا رو تماشا کنه؟ یا اگه اصلا وجود خارجی نداشته باشیم و هممون زاییده خیال یه نفر دیگه باشیم چی؟"
با تشکر از وقتی که صرف این نقد جذاب کردید. امیدواریم که لذت برده باشید. ?
۱۲ مهر ۱۴۰۰
ممنون‌ از نقد بسیار عالیتون
خیلی خوشحالم که براتون ‌لذت بخش بوده?❤
۱۲ مهر ۱۴۰۰
علی خیام (alikhayyam)
بسیار نقد و نظر جذابى بود
ممنونم بخاطر توجهتون . خیلى خوشحالم که براتون جذاب بود❤️??
۲۷ مهر ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خوشحالم فرصت شد در آخرین روز این نمایش ببینم. وودی آلن با طنزی فلسفی عناصر تئاتر و عوامل سازنده‌اش را به چالش کشیده و با آن شوخی می کند. نمایش نامه خدایان با نوشته ودی آلن ، پر از نمادها پست مدرن است.چرخه ها تکرار بازی در بازی ، بازی استیج تئاتر آتن در استیج تئاتر نیوریورک و صحنه نیوریوک در اسیج تهران(تماشاخانه ملک) ، چرخه ها تو در تو مانند فیلم inception بود. این پیام میداد که تماشاچان خود بازیگر نقشهای زندگی خود هستند. برای القاء این حس، تعامل صحنه با تماشا چیان توسط بازیگران بین بین تماشیان صورت گرفت و بازیگران ،تماشاگران مخاطب قرار میداند. علاوه بر اینکه بازیگران نقشها تو در تو داشتند ، نویسندگان نیز حالت زیر مجموعه ای (تو در تو ) داشتند.نویسنده صحنه آتن خود توسط نمایشنامه نیویورک نوشته شده بود و آن نیز توسط ودی آلن نوشته شده بود. پیوند این سه صحنه توسط بازی برده( آقای مداح) بسیار خوب صورت گرفت. نویسنده بزرگ این مجموعه زئوس است ، نویسنده که خود در صحنه اول یک نقش است و توسط یک نویسنده کوچک نوشته شده است. اما در چرخه تکرار در این دایره نویسنده بزرگ است. حتی این نویسنده بزرگ (زئوس ) میتواند بمیرد در دیدگاه آتئیسم پسن مدرن، اما چرخه بینهایت این دایره همچنان پایدار است و روایت داستان همچنان نقل میگردد. وودی آلن در پاسخ به این سوال است، که آیا خدایی وجود دارد؟ نویسنده بزرگ زئوس را با ظنز(با جریان برق) میکشد. سوالات فلسفی بارها در صحنه پرسیده میشود که " آیا من وجود دارم یا من حقیقی هستم؟ یا بهتر این این طور سوال کنیم نویسنده زندگی من کیست؟ در انتها نمایش ودی آلن پاسخ میدهد، زمانی که از این در تئاتر خارج میشوی میتوانی نویسنده خودت باشی و نقش نویسندگان دیگر (چه بزرگ چه کوچک ) را بازی نکنی.
باتشکر از بازی خوب دوستان بعد چند ماه نرفتن تئاتر (به دلیل کرونا) خیلی لذت بردم از بازی بازیگران و نویسنده و کارگران و موسیقی صحنه ،حس خوبی داشتم . خیلی ممنون
سپاس از مهرتان ??
خوشحالیم که کار رو دوست داشتید.
۱۰ مهر ۱۴۰۰
بسیار نقد موشکافانه ای بود، از شما بسیار ممنونیم امیدوارم لذت برده باشید❤?
۱۰ مهر ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید