در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | هانیه بوربور درباره کنسرت-نمایش ویولِتا: ابراز ارادت و احترام میکنم خدمت عوامل کنسرت نمایش ویولتا. تشکر و حما
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 21:31:50
هانیه بوربور (hanabb)
۱ | هنردوست
درباره کنسرت-نمایش ویولِتا i
ابراز ارادت و احترام میکنم خدمت عوامل کنسرت نمایش ویولتا.
تشکر و حمایت من، به خاطر علاقه وافرم به اپراست و آگاهی از سختی های اجرای آن... و انصافا که نوازنده و خوانندگان به زیبایی هر چه تمام تر آن را اجرا کردند.
اما نمایش علیرغم همه نقاط قوت، خالی از نقص و ایراد نیست . نوشتن آنها در اینجا فقط برای ارتقا و کیفیت بهتر نمایش های بعدی از این دست است.
دکور و صحنه شلخته و نامرتب و در طبقه دوم بی حفاظ و شاید خطرناک است. لباس‌های بانوان نامربوط به زمان و مکان داستان است و به شکلی عجیب اصلا اروپایی نیست.. یک کیف مشکی آویزان بود که فقط یک بار استفاده شد، اما همچنان آنجا بود. بهتر است چرخاندن تخت به عهده آقایان باشد... دختران زورشان نمی‌رسید و به زحمت آن را تکان می دادند.
به هر حال صداهای گوش نواز خوانندگان خطی بود بر معایب اثر... مانا باشید.