در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال عزیز شنگال | دیوار
S3 > com/org | (HTTPS) 78.157.41.91 : 12:16:29
چهارشنبه ۰۸ بهمن ۱۳۹۳
۱۸:۰۰ و ۲۰:۳۰  |  ۱ ساعت


توجه: به دلیل بازسازی حریم تئاترشهر، ورودی همه سالنها، تا اطلاع بعدی از پیاده‌روی خیابان ولی‌عصر (عج) است. برای دیدن مسیر لطفا اینجا را کلیک کنید.

مکان

تقاطع خیابان انقلاب و ولی‌عصر (عج)، مجموعه فرهنگی و هنری تئاترشهر
تلفن:  ۶۶۴۶۰۵۹۲-۴

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
با نگاهی به ساختارِ قرار گرفتن اجزا باید گفت٬کار کارنامه ی قابل قبولی می گیرد...
اول سبکی که در این کار بکار رفته است سورئال هایی از واقعیت میدانی است که به کمک میزانسن های ماجرا طوری کنار هم چیده شده است که اگر مبتدا و موخر داستان را کشف نکنی(یعنی اگر درک نمادها و تصاویری که از تاریخ این مردم است را ندانی)پی نخواهی برد که «فرشته ی سرزمین»و ربط ارگانیکی ان با کوچ زنان و مردان ایزدی از این سوی مرزهای کوردستان با انسوی مرزهای کردستان چیست.دوم در نمایش٬علاوه بر سورئال با تلفیقی از رئالیسم ماجرا و بعد از پشت سر گذاشتن قسمتهای تاریخی که مربوط به ژینوساید نژادی و ایینی و فرهنگی این مردم کورد بود به صحنه ی هجوم داعش وارد میشوند.تلفیق ورود و پرش کارکترها به ماجرا و التقاط ان با بشکه های نفت و موضوع خاک کوردستان و نحوه سیاست دولتهای منطقه بسیار هنرمندانه در نمادها جاری بود که اگر دوستان دقت به خرج میدادند از پس پشت نمایش هدف کارگردان را کشف میکردند!.در هر صحنه ایی که گروه از سن خارج میشد تا ورود بعدی نمادها و کارکترها داستان و واقعیتهای تازه ای برای مخاطب عرضه میگشت که علاوه بر مبحث تاریخی ژینوساید ایزدیان٬ ترکیب نفت٬داعش و بنیادگرایی های پوشالی به تجاوز و فروختن زنان کورد ایزدی هم اشاره میشد که تا مخاطب از ماجرا پرت نشود.
بصورت کلی فرم خوب بود ولی همچنین میتواند بهتر باشد٬اما قدرت داستان در محتوا و رنگ امیزی کارکترها از تاریخ کوردان ایزدی است که نویسنده کار با امیزش ان با فرم توانسته است موفق ظاهر شود.یکی از موفقیتهای کار استفاده از صدای جادویی«فرشته ی سرزمین»و یورش طبلها بر فکر مخاطب است که با هارمونی که با جنب و جوش بازیگران و پوشش های انان یافته تماشاگر را ملزم به تامل میکند.و در نهایت ورور گروهای مختلف مبارز کورد و ائتلاف جهانی به ماجرا داستان به پایان میرسد...
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
درباره اجراهای جشنواره (31):

*عزیز شنگالی*
ن و ک: قطب‌الدین صادقی
چهارشنبه 8/11/93 – ساعت 18 و 20:30 – سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر

قطب‌الدین صادقی، نمایش ˝عزیز شنگالی˝ را روایت عاطفی خود از مرگ کودکی به نام عزیز در جریان یورش داعش به شمال عراق معرفی کرد و گفت: این نمایش را می‌خواستم به صورت میدانی اجرا کنم، اما با توجه به این‌که 61 بازیگر دارد و سرمای زمستان گروه را دچار مشکل می‌کرد، با پیشنهاد اردشیر صالح‌پور برای حضور در بخش میهمان جشنواره تئاتر فجر، موافقت کردم.
او درباره داستان نمایش "عزیز شنگالی" توضیح داد: این اثر برگرفته از یک داستان واقعی است. ... دیدن ادامه ›› عزیز، کودکی پنج ساله که بر اثر یورش داعش به منطقه شنگال عراق آواره می‌شود، پس از دور افتادن از خانواده‌اش و پنج شبانه روز آوارگی در بیابان‌ها، از فرط تشنگی و شدت آفتاب کور می‌شود و در نهایت جان خود را از دست می‌دهد.
این کارگردان با اشاره به این‌که "عزیز شنگالی"، اثری بی کلام است، ادامه داد: این نمایش، کلام و دیالوگ ندارد و اثری همراه با موسیقی، حرکت و تصاویر گروهی است. این نمایش، یک تراژدی جان گداز را از زاویه دید کودکان و زنان جنگ زده روایت می‌کند.
صادقی درباره انگیزه خود برای اجرای این نمایش توضیح داد: به اعتقاد من، بزرگ‌ترین ستم‌دیدگان جنگ، زنان و کودکان هستند. این نمایش، تفسیری کاملاً عاطفی و زیبا شناسانه از مسائل روز انسانی ماست. مگر می‌شود فاجعه‌ای چنین بزرگ که ضد دین و ضد بشریت است، به دست داعش رخ دهد و ما با آن مقابله نکنیم.

برگرفته از: http://honaronline.ir/
آذرنوش، farnaz، علی جعفریان، علی عبدالرحیم و محمد شجاعی این را خواندند
منیژه میرمکری این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
قطب الدین صادقی با «عزیز شنگالی» به جنگ داعش می رود
----------------------------------------------------------------------------------

این اثر برگرفته از یک داستان واقعی است.

عزیز، کودکی پنج ساله که بر اثر یورش داعش به منطقه شنگال عراق آواره می شود، پس از دور افتادن از خانواده اش و پنج شبانه روز آوارگی در بیابان ها، از فرط تشنگی و شدت آفتاب کور می شود و در نهایت جان خود را از ... دیدن ادامه ›› دست می دهد.

این نمایش، کلام و دیالوگ ندارد و اثری همراه با موسیقی، حرکت و تصاویر گروهی است.

این نمایش، یک تراژدی جان گداز را از زاویه دید کودکان و زنان جنگ زده روایت می کند.

قطب الدین صادقی، نمایش «عزیز شنگالی» را روایت عاطفی خود از مرگ کودکی به نام عزیز در جریان یورش داعش به شمال عراق معرفی می کند.


------------------------
منبع:
http://www.banifilm.ir/Modules/News/NewsDetail.aspx?Ser_Id=8&News_Id=51414