آااادت نمیکنیم به اینکه همهیشه همه چیز اون جور که فکر میکنیم، پیش نمیره، آااادت نمیکنیم که همیشه باید یه جور واکنش داشته باشیم، زندگی کردن ، وقتی همه چیز خوبه و خوش است هنر نیست!!!!
اگر فرض بگیریم که تا به حال فیلم هایی به سبک اصغرفرهادی ساخته نشده و این سبک فیلم توسط ابراهیمیان و در همین فیلم ابداع شده، باشد باز هم نمیتونیم بگیم شاهد یه فیلم عالی بودیم.
گرچه کنش های زوج دوم(منصور و سیما) به واقعیت بیشتر شباهت داشت اما بازی و واکنش های فروتن نسبت به آنهمه اتفاقات استرس زا و اعصاب خرد کن، به غاااایت فاجعه بود. خونسردی بیش از حدش به طرز فاجعه آوری بی معنی و بی منطق بود.
نقش فرنوش برای بازی در چنین نقش جنجال برانگیزی به طرز وحشتناکی ، خنده دار بود. دختری شهرستانی، این طور ترسو و مظلوم ، و انقدر فتنه به پا کن و و اون رسوایی!!!!!
مقوله اون زمین ها وسط این فیلمنامه و ماجرای کلاهبرداری یا نباید بهش پرداخته میشد یا باید کاملا بهش پرداخته میشد، خیلی لنگ در
... دیدن ادامه ››
هوا بود.
نقش منصور و علت خیانت اش مشخص نیست، و این به این علت هستش که شخصیت پردازی درستی براش نشده.
واکنش های خانم بیات هم در برابر این همه اتفاق یه جاهایی زیادی تند و یه جاهایی زیادی آروووم و ساکت. زنی که برای حرف تنها دوستش میره کل خوابگاه رو بهم میریزه، حالا بعد از حامله بودن دختره و ارتباطش با شوهرش، خیلی بی صدا فقط ساک جمع میکنه، چقدر شیک و باکلاس شوهرش رو ترک میکنه.
نقش مادرش هم خیلی بی معنی بود، انگار نه انگار که این همه اتفاق افتاده ، چقدر عادی برخورد کرده.
تنها بخش مثبت فیلم بازی باورپذیر آذرنگ و تهرانی است.
خوشحالم که خانم تهرانی بعد از بازگشت دوباره اش به سینما ، داره بازی بهتری رو از خودش نشون میده، کمی داد میزنه، کمی میترسه، کمی استرس نشون میده و از اون دختر مغرور و سرد و منطقی همیشگی فیلم هاش یه خورده فاصله گرفته.