مونا زندی حقیقی با دومین فیلم بلندش «بنفشه افریقایی» که در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت، به عنوان تنها نماینده ایران به بیست و پنجمین جشنواره آسیایی وزول راه یافت و موفق به کسب دو جایزه از این جشنواره شد.
به گزارش روابط عمومی فیلم، «بنفشه افریقایی» در بخش مسابقه این جشنواره حضور داشت و موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و همچنین جایزه بهترین فیلم از نگاه دانش آموزان شد. فاطمه معتمدآریا، بازیگر فیلم نیز در این سفر حضور داشت.
فیلم داستان «شکو»، زنی میانسال است که متوجه می شود همسر اولش فریدون توسط فرزندانشان به خانه سالمندان منتقل شده است. او به همراهی همسر دومش رضا تصمیم می گیرند تا مرد را به خانه خود بیاورند. با حضور فریدون در خانه، رابطه شکو و فریدون تغییراتی می کند که در زندگی با رضا هم تاثیر می گذارد و اتفاقات تازه ای در زندگی هر سه رخ می دهد. مونا زندی حقیقی پیش از این با فیلم «عصر جمعه» در جشنواره وزول حضور داشت و جایزه بهترین کارگردانی این جشنواره را از آن خود کرد. شهر وزول فرانسه از سوم تا دوازدهم فوریه میزبان این جشنواره برای سینمای آسیا بود و اختتامیه این جشنواره شب گذشته برگزار شد.
شانزدهمین جلسه از ویژه برنامه «نمایش گزیده چهل سال سینمای ایران» پنجشنبه ۲۵ بهمنماه، در موزه سینما برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی موزه سینمای ایران، با پایان سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، ویژه برنامه «نمایش گزیده چهل سال سینمای ایران» از سر گرفته میشود و در شانزدهمین جلسه از این برنامه، دو فیلم «درباره الی» ساخته اصغر فرهادی و «روایت ناپدید شدن مریم» به کارگردانی محمدرضا لطفی از تولیدات سال ۱۳۸۷ و ۱۳۹۲ روی پرده میروند.
در این برنامه که پنجشنبه ۲۵ بهمنماه در موزه سینما برگزار میشود، سعید عقیقی منتقد سینما در نشستی با اعضای سینماتک موزه سینما، از زمانه و ساختار «درباره الی» سخن میگوید و «روایت ناپدید شدن مریم» نیز با حضور علی علایی منتقد، مورد بررسی قرار میگیرد.|
بر پایه این خبر، «درباره الی» ساعت ۱۵ و «روایت ناپدید شدن مریم» ساعت ۱۷ در سالن سینمافردوس موزه روی پرده میروند.
فیلمهای معرفی شده در ویژه برنامه «نمایش گزیده چهل سال سینمای ایران» با تلاش فیلمخانه ملی ایران برای نخستین بار و ویژه این برنامه، اسکن و اصلاح رنگ شدهاند، از این رو اعضای سینماتک موزه سینما نسخههای باکیفیت بالا و کم نظیری از فیلمهای چهار دهه سینمای ایران را خواهند دید.