در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال منوچهر بُسحاق | دیوار
S3 > com/org | (HTTPS) 78.157.41.91 : 16:49:54
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
نمایش من عجیب از هر نظر عالی است. متن، بازی و دکور هماهنگ. و پیشنهادم به خانواده ها:

اگر به دنبال این هستید که نوجوانتان برداشت های درستی از جامعه داشته باشد باید او را در مسیر اندیشیدن درست و تصمیم های صحیح و به موقع قرار دهید. نگاه درست به پدیده های اجتماعی و اقتصادی شرط زندگی سلامت برای نوجوانان در آینده است. نمایش "من عجیب" با پرداختن به چند مقوله اجتماعی در قالب طنز تلاش کرده است که با مخاطب ارتباط خوبی برقرار کند. انتخاب شغل، بهداشت و درمان، استفاده از تکنولوژی و ... از موضوعاتی است که من عجیب با ظرافت خاصی به آنها پرداخته و سعی می کند باورهای غلط در این حوزه ها را در بچه ها و حتی بزرگترها اصلاح کند.

کارگردانی خوب، ریتم پسندیده حاکم بر گفتار و کردار ، بازی جذاب و زیبای بازیگران بویژه نداخانم نوری سبب می شود که تماشاچی گذر زمان را متوجه نشده و به سرعت به خط پایان نزدیک شود.
به همه ی پدر و مادرهایی که نوجوان دارند توصیه می کنم به همراه فرزندشان این تئاتر را ببینند. البته برای کودکان هم نمایش جالبی است چرا که ... دیدن ادامه ›› طنز حاکم بر کلام و بازی بسیار دلپذیر و جذب کننده است.
برای همه ی عوامل این نمایش موفقیت آرزو دارم.

من و دخترم رژین از این نمایش دیدن کردیم و بسیار لذت بردیم.
امیر مسعود و محبوبه پیغمبری این را خواندند
قبول ندارم البته فقط واسه اونایی که فرزند زیر۱۲ سال دارند خوبه
۰۲ شهریور ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
به نام خداوند جان و خرد
هربار که می بینم جوانب جدیدی از تاریخ کشور و هنر هنرمندانش را می بینم.
آنچه در پی می آید مطلبی است که به ذهن یک بیننده عادی آمده است. امیدوارم که مقبول طبع هنردوستتان واقع شود.

هزار شلاق برای همه، برای من و برای تو
نمایش هزار شلاق کاری ایرانی است که از شاخصه های قابل توجه هنر ایرانی برخوردار است.
هزار شلاق بر اساس نمایش نامه ی ناصر حبیبیان و به کارگردانی احسان ملکی خلق و علاوه بر درخشش های مختلف در جشنواره تئاتر فجر با اقبال تماشاچیان در اجراهای مختلف روبرو شده است. نمایشی کاملاً ایرانی با متنی زیبا و اجرایی فاخر که میتواند 60 دقیقه توجه مخاطب را به صحنه جلب نماید. نمایش آمیخته ای از طنز و جدی است که تماشاچی را در آغاز نمایش در نحوه ابراز احساسات مردد می کند. اما رفته رفته مخاطبین با احساس رضایت از فضای ایجاد شده ارتباط مناسبی ... دیدن ادامه ›› با اثر برقرار می کنند.

روایت دوره ای خاص از تاریخ ایران از زبان یک اسب به نام "کُرَنگ" که مرکب پادشاهان مختلفی از دوره قاجار بوده است جلوه خاصی به این نمایش داده است.کرنگ روایتی دوگانه است که در برخی قسمتها با هیات انسانی به صحنه وارد و نشانگر رعایایی است که در آن دوره ها مورد ظلم حکومت واقع شده اند. کرنگ در هیات حیوانی هم همواره مورد ظلم بوده است و جز چکاچک شمشیر در جنگ چیز دیگری را تجربه نکرده است.
از نکات زیبای نمایش، عاشق شدن کرنگ زمانی که مرکب سفیر بریتانیاست به اسب سفیر روس به نام نینا است که از این عشق هم طرفی نمی بندد.
طراحی زیبای لباس اعم از نوع طراحی و رنگ لباس ها فضای روایت شده را باورپذیر می نماید. صحنه نمایش شامل سردیسی از اسب بر روی پرده ای است که در وسط صحنه قراردارد.از این پرده به زیبایی برای تفکیک دوره های مختلف تاریخ استفاده میشود.
نمایشی زیبا که بزرگترین هنرش وادار کردن تماشاچی به تفکر است. رفتار انسان ها در فکر کردن و عکس العمل ناشی از این تفکر، از نظر زمان و نوع عکس العمل متفاوت است. متن نمایش نشان می دهد که نویسنده آگاهی کافی از دوره های تاریخی کشور در یک قرن گذشته دارد و توانسته است دوه قاجار و گوشه ای از دوره پهلوی را به خوبی بازتاب دهد. طراحی صحنه به گونه ای است که از نمادهای کاملا جاری در زندگی ایرانی استفاده شده و تماشاچی می تواند ارتباط خوبی با صحنه برقرار نماید.
انتخاب فصول تاریخ در متن، استفاده از نمادهای ایرانی در طراحی لباس و صحنه، کارگردانی عالمانه و اجرای زیبای بازیگران دست به دست هم داده تا بیینده شاهد مجموعه ای به هم پیوسته باشد. پذیرفتن روایت ارائه شده و تفکر به این دوره، رضایت تماشاچی در حین خروج از سالن را به همراه دارد.
امیدوام که در آینده شاهد کارهایی از این دست باشیم.
مجتبی مهدی زاده، وحید هوبخت و بهرنگ این را خواندند
آیدا خمان، ناهید حدادی و ehsan maleki این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
استاد رحمانپور، استاد موسیقی نواحی، ترانه سرا و شاعر، ابن نمایش را دیدند و دوست داشتند. ایشان سخنانی هم ایراد نمودند. ایشان با این جمله سخن خود را اغاز نمود: اهالی موسیقی و تئاتر با هم پیوند دارند و خوشحالم که در جمع اهالی نمایش هستم.
این استاد موسیقی نواحی اظهار داشت: تئاتر کشور باید ایرانی باشد و متن های دیگر هم اگر در اینن عرصه کار می شوند باید بومی سازی شوند. اعتقاد دارم که موفقیت این نمایس به دلیل گره خوردن دانش آکادمیک با فرهنگ ایرانی است.
ایشان اظهار داشت تئاتر در کشور ما دارای پیشینه ای طولانی است چنانکه نمایش در منطقه زاگرس به آیین تبدیل شده است. ایشان ضمن تقدیر از گروه نمایش برای آنان آرزوی موفقیت کرد.
در خاتمه استاد رحمانپور شمع شب چراغ نمایش هزار شلاق را روشن کرد.
هزار شلاق و ehsan maleki این را دوست دارند
سپاس آقای بسحاق عزیز!
۲۶ خرداد ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید