آتش تقی پور، هنرمند پیش کسوت تئاتر، نمایش "شاهزاده خوشبخت" را نمایشی خارق العاده و سرشار از موسیقی، حرکت، نور و رنگ توصیف کرد که مخاطبانش را در همه لحظات با خود همراه کرده است.
به گزارش سایت ایران تئاتر، این بازیگر شناخته شده تئاتر، تلویزیون و سینما، گفت: از نظر من زحمت بسیاری که کارگردان و گروه برای خلق اجرایی شکیل و جذاب کشیده اند، اهمیت بسیاری دارد. ترکیب عناصر زیبایی شناسانه توانسته است با بچه ها ارتباط خوبی برقرار کند و نشاط و انرژی فوق العاده ای را انتقال دهد.
وی ضمن تقدیر از همه بازیگران این نمایش، از مسئولان تئاتر کودک و نوجوان خواست تا شرایطی را فراهم کنند که این گونه نمایش ها بتوانند در سالن های مختلف و شهرهای دیگر نیز اجرا شوند.
محمد ساربان، دیگر هنرمند پیش کسوت تئاتر، نیز حرکت از مرز تئاتر دیالوگ محور به سمت تئاتر تصویرساز را برای تئاتر کودک و نوجوان یک ضرورت دانست و افزود: این مسئله که تئاتر ایران خیلی بر دیالوگ استوار شده در تئاتر کودک نیز دیده می شود، در حالی که برای این گروه سنی باید جذابیت های بصری خارق العاده ای فراهم شود.
این بازیگر شناخته شده سینما و تئاتر و تلویزیون در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: برای من تئاتر کودک از دو وجه بسیار لذت بخش است؛ اول لذتی که از دیدن نمایش می برم و بعد لذتی که از حضور کودکان و نوجوانان در سالن نمایش به دست می آورم.
اجرای ویژه هنرمندان نمایش "شاهزاده خوشبخت" در حالی برگزار شد که جمع بسیاری از هنرمندان تئاتر به همراه خانواده هایشان از این نمایش دیدن کردند. در این جمع حسین موذن، مدیر آفرینش های هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مرتضی رستمی، مهدی فیاضی و علی بی غم نیز حضور داشتند.
در این نمایش ماندانا عبقری، محمد نوحیان، محمود فیضی، هرلاند بیگدلی، روژین ستاری، نازنین قدس مهدوی، سمیه ثقفی و سپیده دربندی به عنوان بازیگر و عروسک گردان حضور دارند. طراحی و ساخت عروسک ها نیز برعهده زهرا جعفری است.
در نمایش "شاهزاده خوشبخت"، که علیرضا دهقانی آن را بر اساس یکی از معروف ترین داستان های اسکار وایلد نوشته، داستان دوستی مجسمه ای باشکوه در میدان شهر و یک پرستوی مهاجر به نمایش در می آید. پرنده و مجسمه با واقعیت های زندگی مردم عادی روبرو می شوند و به یاری آن ها می شتابند.
احساس خوشایندی است که بخواهی به قشر فقیر نظری بیندازی و دریابی که دنیا فقط برای ثروتمندان نیست و اگر قرار است زندگی برقرار شود بهتر است که به فقیران جامعه هم رسیدگی شود. شاید دیگر به ظاهر دوره این حرف و حدیث ها گذشته باشد، اما واقعیت این است که هنوز هم قشر قابل توجه ای دغدغه نان شب دارند و جمعی دیگر نیز به سختی در معیشت خود می کوشند.
این ها ضرورت پرداختن چنین مضامینی را ممکن می کند. به هر تقدیر زمانی جامعه به اعتدال نزدیک تر خواهد شد که همه افراد دریابند غیر از خود دیگرانی هم هستند که با مشکلات عدیده ای مواجه اند که شاید مقصر آن خود ما باشیم. ما که با جمع آوری ثروت و عدم بهره¬مندی و بهره¬وری درست از آن موجبات تفاوت و اختلاف طبقاتی را دامن زده ایم. در حالی که در جوامع رو به رشد از میزان افراد طبقات پایین کاسته شده و با گرفتن مالیات از ثروتمندان تعادلی اقتصادی برقرار شده که ماحصل آن افزون شدن طبقه متوسط اجتماعی است؛ ایده آل هر جامعه ای است. طبقه ای که دیگر غم نان ندارد و از انبوه سازی ثروت هم رویگردان است و برابری اجتماعی را بیش تر گوشزد می کند.
نمایش "شاهزاده خوشبخت" نوشته و کار علیرضا دهقانی برای گروه های سنی مختلف است. این نمایش بر آن است که ما را از سنین پایین متوجه دیگران کند. ما با آشنایی با فرهنگ ایثار و بخشش خواهیم توانست اقدامات موثر فردی و گروهی برای برقراری عدالت اجتماعی انجام دهیم. به خصوص که داعیه اسلامی بودن داریم و این دین در باطن دین برابری هاست. پس چه بهتر که در این مورد به طور عملی بکوشیم و تا می توانیم ریشه های بدخیم و سرطانی فقر را بسوزانیم.
با این تفاسیر نمایش "شاهزاده خوشبخت" مخاطب دارد و می تواند تاثیر آنی و دامنه داری را بر جای بگذارد. این حرکتی است که نیاز به تداوم و گسترش آن در هر جایی از این مرز و بوم احساس می شود، زیرا دغدغه امروز ما همین است. جامعه ایرانی بر آن است که نابرابری های اجتماعی و اختلافات طبقاتی و اقتصادی را حل و فصل کند. جامعه ایرانی به سمت جامعه متوسط در حال حرکت است و چاره ای هم نیست که از کودکی متوجه دیگرانی شویم که در شرایط نامطلوب و نابرابر، زجر و مشقت مضاعفی را متحمل می شوند. یک جامعه آرمانی در دانش و آگاهی همگانی برقرار خواهد شد. استقرار جامعه متوسط و برابری مردم با هم، نیاز به یادآوری و عملیاتی شدن حرکات عمومی دارد. طبقات ثروتمند باید در کنترل دولت با پرداختن مالیات کمک حال حرکات مثبت مانند پیشگیری از فقر و ریشه کن کردن این پدیده غریب و زجرآور شوند. کودک ایرانی باید متوجه دیگرانی شود که نیاز به کمک او و خانوده اش دارند. مطمئنا دوران کودکی، که با لطافت و طراوت و سادگی همراه است، بهترین زمان برای تفهیم مفاهیم عادلانه و انسانی است. مهم این است که شخصیت انسانی ما از بدو کودکی به درستی شکل بگیرد، آن وقت شاهد اتفاقات بایسته ای خواهیم بود که ناخواسته جامعه را به سمت آن برابری ها هدایت خواهد کرد.
"شاهزاده خوشبخت" داستان مجسمه ای باشکوه از یک شاهزاده است که در میدان شهر قرار دارد، مجسمه شاهزاده با یک پرستوی مهاجر دوست می شود، آشنایی با واقعیت های زندگی اجتماعی مردم و به یاری آن ها شتافتن نتیجه این دوستی است.
شاهزاده مجسمه ای است که در زمان زندگی خود در قصری با دیوارهای بلند زندگی می کرد، از همین رو از حال همه افرادی که در بیرون از قصر زندگی می کردند بی خبر بود، اما از زمانی که مجسمه او در میدان شهر قرار می گیرد با زندگی واقعی مردم در جامعه آشنا می شود. در واقع شاهزاده مثالی از همه انسان هایی است که در قلعه های خود پنهان شده اند و از حال همنوعان خود بی خبرند. اینجا همان تلنگر اساسی بر پیکره انسان زده می شود. اینکه تو خواهی مرد و بهتر است در زمان حیات حق و حقوق دیگران را رعایت کنی. تو در این دنیا تنها نیستی و در مجاورت تو میلیاردها هم نوع زندگی می کنند که اگر در دایره بسته تکبر و غرور و خودخواهی ها قرار بگیری دامن به نابرابری هایی خواهی زد که آن سرش ناپیداست. در حالی که توجه به دیگران امکان برابری های اجتماعی را فراهم خواهد کرد.
زیبایی این کار اینجاست که علیرضا دهقانی درک درستی از نگاه و منزلت انسانی اسکار وایلد داشته و اقتباس درخور تاملی از نوشته او را برای صحنه تنظیم و ارائه کرده است. او برای آنکه بچه ها با این مفاهیم به راحتی و زیبایی تمام آشنا شوند از بازی زنده عروسکی و حرکات موزون و باله بهره برده است. تنها عروسک موجود همان پرستوست که به زیبایی گردانده می شود و در لحظات بسیاری از کار ارتباط درست و منطقی با بچه ها برقرار می کند. البته عروسک سرباز هم هست که در خواب ابدی به سر می برد و اصلا تحرکی ندارد. بقیه شخصیت ها به شکل زنده و با حضور بازیگران ارائه می شوند. این ها هم سعی دارند که شخصیت های مظلوم و فقیر جامعه را به نمایش بگذارند. آدم هایی که تن به جرم و جنایت نمی دهند و به حداقل های ناچیز بسنده کرده اند و حتی به دلیل بی پولی از گرسنگی و بیماری زجر می کشند. در حالی که برخی از مردمان فقیر تاب گرسنگی را ندارند و به همین دلیل وارد گروه های جنایت کار و مافیای قدرت می شوند و تن به قاچاق و کشتار و هر نوع جرم و جنایت غیر قابل تحملی می دهند و به گونه ای جامعه را از هنجار به ناهنجار سوق می دهند. بنابراین در پس این اجرا هشداری سهمگین هم وجود دارد که هر چند به طور مستقیم به آن اشاره نمی شود، اما وجود آن احساس خواهد شد. دست کم برای گروه های سنی بالاتر این موارد قابل درک و فهم است.
با آنکه در زمینه حرکات موزون سعی بسیار شده است، اما همچنان نقص کلی در این زمینه مشهود است. متاسفانه ما هنوز در انجام حرکات موزون در اکثر موارد با نواقص فاحش مواجه ایم. زیباست که بچه ها نمایش موزیکال و پرهیجان و پرتحرک ببینند، اما زیباتر این است که در اجرای آن درست وارد عمل شویم. هنوز هماهنگی گروهی برای انجام حرکات موزون وجود ندارد، چون تربیت اساسی و تمرین های به موقع و به اندازه برای رسیدن به این مرحله میسر نیست.
تاویل درستی از ارتباط مجسمه و پرستو، که در فصل زمستان در کنار هم می مانند، ارائه شده است. پرستو که در زمستان باید به جای گرمسیر کوچ کند سرمای زمستان را تحمل می کند تا غمخوار آدم هایی باشد که نیاز به توجه و کمک دارند. این خود یادآور این نکته است که دقایقی از عمرمان را صرف دردها و آلام دیگران کنیم، زیرا هویت راستین ما در این توجه به دیگران ممکن خواهد شد. گروه هم در فواصل معینی از کار با بچه ها وارد گفت و گو و تعامل می شوند تا بتوانند از بار سنگین احتمالی رفتارها و گفتارها بکاهند که به نظر نتیجه بخش هم هست، چون بچه ها با وارد شدن در بازی با صدی رسا و بلند درباره پرسش ها نظر می دهند.
نمایش "ویری ویری در سرزمین سلامت" به کارگردانی حسین فدایی حسین اجراهای خود را در تالار هنر آغاز کرد.
به گزارش روابط عمومی تالار هنر نمایش "ویری ویری در سرزمین سلامت" به نویسندگی و کارگردانی حسین فدایی حسین روز پنج شنبه ۹ بهمن ماه ساعت ۱۸ با مراسم یادبودی از زندهیاد کریم اکبریمبارکه و حضور خانواده آن مرحوم، قادر آَشنا مدیرکل هنرهای نمایشی، پیشکسوتان و هنرمندان فعال در عرصه تئاتر کودک و نوجوان از جمله مسلم قاسمی، داوود کیانیان، اسماعیل خلج، مریم کاظمی، آرش شریف زاده، منوچهر اکبرلو، رامین کحال زاده، ناصر آویژه، مهدی قلعه و رضا آشفته در تالار هنر افتتاح شد.
در این مراسم فرزند کریم اکبری مبارکه با روشن کردن شمعی یاد و خاطره این هنرمند فقید را گرامی داشت. مراسم با خواندن یادداشتی در رثای کریم اکبری مبارکه توسط مسلمقاسمی ادامه پیدا کرد و در پایان داوود کیانیان زنگ افتتاحیه نمایش را نواخت.
نمایش"ویری ویری در سرزمین سلامت" که کاری از گروه هنری تئاترو است و سایت تیوال برای پخش زنده نمایش با ایشان همکاری می کند، با موضوع شیوع ویروس کرونا است و به کادر فداکار درمان، پزشکان و پرستاران تقدیم شده است.
در خلاصه داستان نمایش آمده است: ویری ویری ویروسی است که در سرزمین سلامت نفوذ کرده و میخواهد مردم را آلوده بکند اما دکتر با کمک اهالی سرزمین سلامت و همکاری تماشاگران، ویروس را شکست میدهند.
المیرا پارسا، نیما فاضلی، طهورا کریمخانی، فرهاد نجومیپور و علی شاهصفی در اجرای این نمایش نقشآفرینی میکنند. همچنین کیانا محمدی و رها آزادی هنرمندان نوجوان نمایش «ویریویری در سرزمین سلامت» هستند.
دیگر عوامل گروه عبارتند از:
فاطمه سیدطالبی: دستیار کارگردان. سیدمصطفی رضوی: طراح. کیوان ضیاپور: طراح نور. حامد جهانبخش: آهنگساز. ساناز فرجاللهپور: طراح حرکت. لیلا پریشان: طراح گریم. علی شاهصفی: مدیر روابطعمومی. مریم علیخانی: منشی صحنه. مریم غلامی: دوخت لباس. کیوان ضیاپور، سیدمصطفی رضوی، مریم کرمی، سیدمهدی خلخالی، نوا یوسفزاده و فاطمه ضیایی: ساخت دکور و آکسسوار. علی سلطانیپور: ضبط و تنظیم نریشن. احسان شاهسون، مجید بنیهاشم، مریم مرادی و محمد سعادتزاده: دستیاران صحنه. سیدمصطفی رضوی: طراح صحنه. مریم کرمی، شیرین مدنی و مهیا خانبابایی: گروه طراحی. سیدمصطفی رضوی و مریم کرمی: طراح لباس. سیدمصطفی رضوی و شیرین مدنی: طراح آکساسوار. سیدمصطفی رضوی: طراح عروسک. مریم کرمی: ساخت عروسک. نفیسه مجردی: عکاس و زهرا خمسه: طراح پوستر.
نمایش "ویری ویری در سرزمین سلامت" هر روز (بجز شنبه، یک شنبه و دوشنبه) ساعت ۱۸ به مدت سی شب برای مخاطب کودک و نوجوان در تالار هنر واقع در میدان هفت تیر، خیابان مفتح جنوبی، خیابان ورزنده به روی صحنه می رود.
لازم به ذکر است قیمت بلیت نمایش های تالار هنر ۲۰۰۰۰ تومان است که پخش زنده آن نیم بهاست.
آیین افتتاحیه و آغاز رسمی اجراهای نمایش «ویریویری در سرزمین سلامت» با مراسم یادبودی از زندهیاد کریم اکبریمبارکه و حضور خانوادهی آن مرحوم و دعوت از پیشکسوتان، اعضای خانهی تئاتر، هنرمندان و فعالان تئاتر کودک و نوجوان، روز پنجشنبه ۹ بهمنماه در تالار هنر برگزار میشود.
به گزارش روابطعمومی گروه، نمایش «ویریویری در سرزمین سلامت»، که بر اساس اثری از «دیوید وود» و به نویسندگی و کارگردانی حسین فداییحسین آمادهی اجرا شده، از روز پنجشنبه ۹ بهمنماه ساعت ۱۸ در تالار هنر، همراه با آیین افتتاحیهی نمایش میزبان مدعوین، هنرمندان، پیشکسوتان و عموم تماشاگران تئاتر کودک و نوجوان با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی خواهد بود.
دعوت مهمانان ویژهی آیین افتتاحیه این نمایش، توسط کارگردان نمایش «حسین فداییحسین» و مدیریت تالار هنر «حسین موذن» انجام شده است.
این نمایش، که با موضوع شیوع ویروس کرونا و برای گروه سنی کودک و نوجوان روی صحنه میرود، به کادر فداکار درمان، پزشکان و پرستاران تقدیم شده است.
در خلاصهداستان نمایش آمده: ویری ویری ویروسی است که در سرزمین سلامت نفوذ کرده و میخواهد مردم را آلوده بکند اما دکتر با کمک اهالی سرزمین سلامت و همکاری تماشاگران، ویروس را شکست میدهند.
المیرا پارسا، نیما فاضلی، طهورا کریمخانی، فرهاد نجومیپور و علی شاهصفی در اجرای این نمایش نقشآفرینی میکنند. همچنین کیانا محمدی و رها آزادی هنرمندان نوجوان نمایش «ویریویری در سرزمین سلامت» هستند.
دیگر عوامل گروه عبارتند از: فاطمه سیدطالبی (دستیار کارگردان)، سیدمصطفی رضوی (طراح)،کیوان ضیاپور (مدیر فنی و طراح نور)، حامد جهانبخش (آهنگساز)، ساناز فرجاللهپور (طراح حرکت)، لیلا پریشان (طراح گریم)، علی شاهصفی (مدیر روابطعمومی) مریم علیخانی(منشی صحنه)، مریم غلامی (دوخت لباس)،کیوان ضیاپور، سیدمصطفی رضوی، مریم کرمی، سیدمهدی خلخالی، نوا یوسفزاده، فاطمه ضیایی(ساخت دکور و آکساسوار)، مهدی حنفی(مسئول صدا)، علی سلطانیپور (ضبط و تنظیم نریشن)، لیلا پریشان (مجری گریم بانوان)، حسین تبریزی (مجری گریم آقایان)، احسان شاهسون، مجید بنیهاشم، مریم مرادی، محمد سعادتزاده (دستیاران صحنه)، سیدمصطفی رضوی (طراح صحنه)، مریم کرمی، شیرین مدنی، مهیا خانبابایی (گروه طراحی)، سیدمصطفی رضوی و مریم کرمی (طراح لباس)، سیدمصطفی رضوی و شیرین مدنی (طراح آکساسوار)، سیدمصطفی رضوی (طراح عروسک)، مریم کرمی (ساخت عروسک)، نفیسه مجردی (عکاس)، زهرا خمسه (طراح پوستر).
علاقهمندان به تماشای این اثر نمایشی میتوانند از روز ۹ بهمنماه، هر روز ساعت ۱۸ (جز شنبه، یکشنبه، دوشنبه)، به تالار هنر در نشانی خیابان هفت تیر، مفتح جنوبی، خیابان ورزنده مراجعه بکنند.
نمایشنامه کودک و نوجوان «رویای گمشده لولا» به نویسندگی نفیسه مقیمنژاد توسط انتشارات گیوا با تیراژ ۱۰۰۰ شماره منتشر و روانهی بازار کتاب شد.
بنا بر این گزارش، در خلاصه داستان این نمایشنامه آمده است: لولا شخصیت محوری قصه، غرق در بازیهای رایانهای و واقعیت فضای مجازی شده و در دو زمان واقعی و غیر واقعی قرار میگیرد. فضایی که میان سه فرشته محافظ با ناهنجی(موجود عجیبی که میخواهد او را از زندگی واقعی دور کند) کشمکش در میگیرد و همچنین جریان موازی لولا با خواهر و دوستانش درگیریهای عجیبی برای او به وجود می آورد....
نفیسه مقیمنژاد کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی است و از سال ۱۳۸۱ فعالیت خود را در زمینه بازیگری، کارگردانی نویسندگی آغاز کرده است و تاکنون نمایشهای «شب اسرار آمیز په په» نوشته محمدرضا کوهستانی و «لولا» نوشته خود را روی صحنه برده است. وی همچنین از سال ۱۳۹۴ در زمینهی تئاتر درمانی و روان نمایشگری کودک و نوجوان مشغول به کار است.
علاقمندان میتوانند نمایشنامه «رویاهای گمشده لولا» را از طریق کتابفروشیهای معتبر تهیه نمایند یا با مراجعه به اپلیکیشن «طاقچه» و «کتابراه»، فایل آن را به صورت آنلاین دریافت کنند.
نمایش «ویریویری در سرزمین سلامت» فردا ۱۶ دیماه ویژهی منتقدان، خبرنگاران و عکاسان مطبوعاتی و تلویزیونی اجرا میشود.
به گزارش روابطعمومی گروه، سهشنبه ۱۶ دیماه ساعت ۱۶ (۴ عصر)، نمایش «ویریویری در سرزمین سلامت» بر اساس اثری از «دیوید وود» و به نویسندگی و کارگردانی حسین فداییحسین در تالار هنر میزبان اهالی رسانه، منتقدان و عکاسان عرصهی تئاتر خواهد بود.
این نمایش، که با موضوع شیوع ویروس کرونا و برای گروه سنی کودک و نوجوان روی صحنه میرود، به کادر فداکار درمان، پزشکان و پرستاران تقدیم شده است.
این اجرای ویژه، نمایش توسط گروه حرفهای فیلمبرداری ضبط میشود و برای پخش زنده و آنلاین آن نیز تدارک لازم دیده شده است که به زودی با حمایت کمپانی «تأترو» در سایت تیوال پخش میشود.
المیرا پارسا، نیما فاضلی، طهورا کریمخانی، فاطمه سیدطالبی و علی شاهصفی در اجرای این نمایش نقشآفرینی میکنند. همچنین کیانا محمدی و رها آزادی هنرمندان نوجوان نمایش «ویریویری در سرزمین سلامت» هستند.
اصحاب رسانه و جامعهی عکاسان تئاتر، میتوانند برای تماشای نمایش «ویریویری در سرزمین سلامت» و عکاسی از اجرا و تهیهی خبر و گفتوگو با کارگردان و عوامل دیگر، فردا ـ سهشنبه ۱۶ دیماه ـ ساعت ۱۶ به تالار هنر در خیابان هفت تیر، مفتح جنوبی، خیابان ورزنده مراجعه بکنند.
خبرهای تکمیلی دربارهی این نمایش به زودی منتشر خواهد شد.
هزینههای انجامشده برگزاری نوزدهمین جشنواره نمایشهای آیینی- سنتی و بیستوششمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان و کمکهزینه گروههای نمایشی سیوهشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر و بیستوششمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان در سامانه شفافسازی سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شد.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل هنرهای نمایشی، در راستای سیاستهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر شفافسازی اطلاعات، هزینههای انجامشده برگزاری نوزدهمین جشنواره نمایشهای آیینی- سنتی و بیستوششمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان و کمکهزینه گروههای نمایشی سیوهشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر و بیستوششمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، منتشر شد.
پیش از این هزینههای انجامشده برگزاری سیوهشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر و بیستودومین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر در سامانه شفافسازی سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شده بود.
گزارشهای شفافسازی حوزههای مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای انتشار، ابتدا از سوی معاونتها به کمیته شفافسازی وزارتخانه ارائه و پس از بررسی و تایید در کمیته، توسط مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی در سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر میشود.
فایل پیدیاف گزارش مالی هزینههای انجامشده برگزاری نوزدهمین جشنواره نمایشهای آیینی- سنتی و بیستوششمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان و کمکهزینه گروههای نمایشی سیوهشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر و بیستوششمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان پیوست خبر شده است.
کمک_هزینه_بیست_وششمین_جشنواره_بین_المللی_تئاتر_کودک_و_نوجوان_همدان_.pdf
کمک_هزینه_گروه_های_نمایشی_سی_وهشتمین_جشنواره_بین_المللی_تئاتر_فجر_.pdf
هزینه_های_انجام_شده_بیست_وششمین_جشنواره_بین_المللی_تئاتر_کودک_و_نوجوان_همدان_.pdf
هزینه_های_انجام_شده_برگزاری_نوزدهمین_جشنواره_نمایش_های_آیینی-_سنتی.pdf
نمایش " ننه شهرزاد در سرزمین عجائب " به کارگردانی هومن حسین نژاد کلایی اجراهای خود را در تالار هنر آغاز کرد.
به گزارش تیوال به نقل از روابط عمومی تالار هنر، نمایش "ننه شهرزاد در سرزمین عجائب" به نویسندگی و کارگردانی هومن حسین نژاد کلایی روز جمعه ۲۱ شهریور در تالار هنر افتتاح شد.
در خلاصه داستان نمایش آمده است:
" دنیا با مهربانی و عشق زیباست. در قلب هر افسانه ای حقیقتی نهفته است. چند روح شجاع متحد شدند تا دنیای خودشان را نجات بدهند. ما می توانیم در زندگی خودمان قهرمان باشیم، هر کدام از ما اگر فقط جرات تلاش کردن داشته باشیم. ایمان ما به یکدیگر هرگز محو نمی شود، حالا همه به هم ملحق شدیم، تا قوی تر باشیم. ما در سیاره ای که در آن صلح است می توانیم زندگی کنیم. باید دست در دست هم برای دنیای بدون جنگ و صلح تلاش کنیم."
نمایش " ننه شهرزاد در سرزمین عجائب " کاری از گروه هنری نوشخند است و طراحی و تولید آن بر عهده هومن حسین نژاد کلایی است.
ساناز سماواتی، امیر زریوند، نیما فاضلی، برسا کلائی و هومن حسین نژاد در این نمایش به ایفای نقش می پردازند. بهزاد جعفر زاده، مهرسا مقدم، ایلیا اسماعیل نظری، مهرسا آشوری، کیانا محمدی، مهدی خان میرزایی، نسرین بنیادی، رها آزادی، شمیم عباسی، دینا پناهی زارنجی، محمد علی پور، رها طالب لو، پروا پورمحمد، آندیا جلیلی، عسل ستاری، آوا انصاری، رامتین آهی و حریر حلمی سایر بازیگران نمایش هستند.
دیگر عوامل نمایش " ننه شهرزاد در سرزمین عجائب " عبارتند از:
ساخت موسیقی: محمد فرشته نژاد، شاعر: بهشته آلیان، طراح حرکات: ساناز فرج اله پور، ساخت دکور: مجید سیفی، طراح لباس: هومن حسین نژاد، دوخت لباس: سحر پرویسی، خدیجه علیرضا لو، طراح پوستر: هومن حسین نژاد
نمایش "ننه شهرزاد در سرزمین عجائب " هر روز بجز شنبهها و ایام سوگواری ساعت ۱۹ به مدت سی شب برای مخاطب کودک و نوجوان در تالار هنر واقع در میدان هفت تیر، خیابان مفتح جنوبی، خیابان ورزنده به روی صحنه می رود.
لازم به ذکر است قیمت بلیت نمایش های تالار هنر ۲۰۰۰۰ تومان است که در روزهای یکشنبه نیم بهاست.
برای کسب آخرین اطلاعات و اخبار تالار هنر به سایت این مجموعه، کانال تلگرام @talar_honarو پیج اینستاگرام @honarhall.theater مراجعه کنید.
هفدهمین جشنواره سراسری تئاترمقاومت، از آثار برتر و موفق حوزه کودک و نوجوان ۲ سال اخیر میزبانی خواهد کرد.
بهگزارش تیوال به نقل از روابط عمومی هفدهمین جشنوارۀ سراسری تئاتر مقاومت، ناصر آویژه مدیر بخش کودک و نوجوان هفدهمین جشنوارۀ تئاتر مقاومت، از پذیرش آثار موفق این حوزه در دو سال گذشته خبر داد و افزود: هنرمندانی که طی سالهای ۹۷ و ۹۸ در حوزۀ تئاتر کودک و نوجوان با موضوع مقاومت و دفاع مقدس اثر تولید کرده و اجرای عمومی داشتهاند، تا پایان مردادماه فرصت دارند دیویدی آثار خود را به دبیرخانۀ جشنواره به نشانی: تهران، خیابان شهید احمد قیصر(بخارست)هشتم، پلاک ۱۶، طبقه۶ ارسال کنند.
وی همچنین دربارۀ کیفیت آثار ارسال شده گفت: بحمدالله میزان استقبال از این بخش قابلقبول بوده و تاکنون شاهد دریافت آثار خوبی با موضوع انقلاب، دفاع مقدس و مقاومت بودهایم.
آویژه با بیان اینکه موضوعات متنوع و گستردهای در فراخوان این جشنواره پیشبینی شده است افزود: مجددا از هنرمندان این عرصه که با تمام توان و با قلم و فکر و اندیشه در پی ساختن نسلی پرشور و توانمند برای ایران اسلامی هستند دعوت میکنم که در صورت تمایل، آثار خود را تا ۳۱ مردادماه ۹۹، به دبیرخانۀ جشنواره ارسال نمایند.
هفدهمین جشنوارۀ سراسری تئاتر مقاومت به همت انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح و با دبیری حمید نیلی، آذرماه سال جاری برگزار خواهد شد.
ایران تئاتر: محمد عمروآبادی، مدیر سایت «تیوال» حمایت خود را برای پخش vod فیلمتئاتر، پخش زنده آثار هنری و برگزاری وبینارهای آنلاین اعلام کرد.
سایت تیوال که با هدف ساختن جریان یک شبکه اجتماعی و تجاری در شهریور سال ۱۳۹۱ شکل گرفت، سنگ بنا را بر ارتباط هرچه بهتر میان هنرمندان و هنردوستان قرار داده تا معرفی آثار هنری در چرخهای فعالتر و پرنشاطتر شکل بگیرد. آثار مختلف هنری مثل تئاترهای روز، کنسرتها، فیلمهای سینمایی، نمایشگاههای عکاسی و نقاشی در سایت تیوال معرفی شده و سامانه فروش پیشرفته و قدرتمندی، برای بلیت برنامهها و همچنین محصولات آنلاین، این زنجیره خدماتی را کامل میکند. در همین رابطه گپوگفتی با عمروآبادی داشتیم که در ادامه میخوانید.
از ویژگی های نسخه جدید سایت «تیوال» بگویید.
طی یک سال اخیر، ما سخت مشغول طراحی نسخه سوم «تیوال» بودیم که چارچوب تیوالی است که از روز نخست رویای آن را در سر داشتیم. در روزهای پایانی سال ۹۸ و در آستانه رونمایی نسخه جدید، موضوع شیوع کرونا و تعطیلی مراکز فرهنگی و هنری پیش آمد که دوباره ناچار به ایجاد اتاق فکر شدیم و ایدههای جدید و برخی ایدهها را که برای آینده در نظر داشتیم در دستور کار قرار دادیم. چند نمونه از امکانات جدید تیوال، ارائه هویت هنرمندان، سالنها، مراکز فرهنگی و آثارشان است. به این شکل که همه عوامل و مراکزی که در عرصه هنر فعالیت دارند، دارای یک پایگاه اختصاصی هستند که ما به آن «کانال» میگوییم. این قابلیت، جنبه شبکه اجتماعی را به صورت متمرکز در حوزه هنر در خود دارد و به هنرمندان و سازمانها این امکان را میدهد که ضمن معرفی کامل فعالیت و سابقه آثار خود به انتشار خبر، عکس و ویدیو برای مخاطبان بپردازند. دیگر امکان جدید و مهم سایت که به ویژه در دوره شیوع کرونا اهمیت ویژهتری یافت، ارائه آثار و رویدادهای هنری به صورت دیجیتال و آنلاین است، از جمله تماشای آنلاین فیلمتئاتر، پخش زنده آنلاین، برگزاری کارگاه و سمینار آنلاین در قالب وبینار و ... و همه اینها در قالب ظاهری مدرنتر و آسانتر از پیش.
در دوران شیوع کرونا با چه مشکلاتی روبهرو شدید؟
در این سالها با تلاش همکارانمان، تیوال به یک برند مرجع در ارائه آثار هنری به ویژه تئاتر و کنسرت تبدیل شده اما از تاریخ ۴ اسفند ۹۸، که همه برنامههای هنری تعطیل شد، همه مجاری درآمدی ما هم متوقف شد که این برای بخش خصوصی یک فاجعه است. به همین دلیل بر آن شدیم با تدبیر و خلاقیت از این مساله گذر کنیم و با همفکری و همکاری دوستانمان به ارائه محصولات فرهنگی در قالب «آنلاین» رسیدیم. سرانجام نسخه تازه تیوال از دهم اردیبهشت سال جاری رونمایی و خوشبختانه با استقبال خوبی روبهرو شد، به ویژه در حوزه vod که پاسخ خوبی بود به نیاز مخاطبی که دو ماه از رویدادهای هنری به ویژه تئاتر دور بود، ولی پس از حدود ده روز متاسفانه با برخوردهایی در بخش دولتی مواجه شدیم که از این روند جلوگیری شد و فکر میکنم به جای چنین رفتارهایی جا داشت از ما تقدیر شود اما با این عنوان که فیلمنمایشها از سازمان سینمایی مجوز ندارند، پخش vod های ما تعلیق شد. مجموعه ما حدود ۴۵ روز در گیرودار مذاکره با اداره کل هنرهای نمایشی، معاونت سازمان سینمایی، معاونت نمایشی و مجموعه «ساترا» بود تا بتوانیم دوستان را متقاعد کنیم نمایشی که قبلاً اجرا شده و مجوز اجرا دارد، نیازی به طیکردن دوباره مسیر برای گرفتن مجوز ندارد و این روند هنرمندان و هنردوستان را از سرویس جدید بیبهره میکند. در اینجا باید از مجموعه «ساترا» و اداره کل هنرهای نمایشی به ویژه آقای «قادر آشنا»، که در این مسیر ما را یاری کردند، تشکر کنم. خوشبختانه پس از تفاهمنامهای که بین سازمان سینمایی و مرکز هنرهای نمایشی ایجاد شد، مجموعه تیوال پخش vodها را از سر گرفت.
این ظرفیت جدید چه گستره ای را در بر می گیرد؟
همینجا آمادگی کامل تیوال را برای پوشش آنلاین آثار هنری در همه شهرهای ایران اعلام میکنم. ما در مورد پخش زنده هم دو نمایش را به کارگردانی «آریان رضایی»، که به صورت تعاملی بین تماشاگر و بازیگر اجرا میشد، بلیتفروشی و برگزار کردیم که با استقبال مناسبی روبهرو شد. باید این نکته را نیز در نظر داشت که ما در آغاز راه هستیم. قطعاً در آینده به ایدههای بهتر و کاملتری میرسیم که هم مخاطب، جذب تماشای تئاتر زنده آنلاین شود و هم مجموعه و گروههای هنری ایدههای خود را عملی کنند. این مرحله یک اتفاق بزرگ است، چراکه پتانسیل تکنولوژی و فضای مجازی به قدری زیاد است که میتواند مخاطبان شهرستانها و حتی خارج ازکشور را درگیر خود کند تا در ادامه راه با مخاطب بیشتری مواجه بشویم. پروژه پخش زنده آثار کودک و نوجوان تالار هنر نیز حاصل همکاری مجموعه تیوال، تالار هنر، یک تیم اجرایی با مدیریت تصویربرداری، تدوین و سوییچ همزمان بود تا بهترین پخش زنده را به مخاطب ارائه کنیم. رویای ما اینست تا مخاطبانی که در تهران حضور ندارند و مخاطبان خارج از کشور بتوانند از رویدادهای هنری که در تهران رخ میدهد، مطلع و بهرهمند بشوند.
آیا سایت تیوال فیلمتئاترهایی را که در دستور پخش دارد، بازبینی میکند؟
به واسطه اینکه چیزی حدود ۹۰% نمایشیهایی که در ۸ سال اخیر اجرا رفتهاند، در سایت تیوال بلیتفروشی خود را انجام دادهاند، ما از چند و چون کارها باخبریم اما چون خود را همتخصص یک هنرمند حرفهای نمیدانیم، در امور محتوایی اظهار نظر نمیکنیم، بلکه تنها در مورد کیفیت تصویربرداری و صدابرداری کارها مشاوره میدهیم و اگر کاری به لحاظ پخشvod از کیفیت ویدیویی خوبی برخوردار نباشد، از پخش آن خودداری میکنیم، مگر کارهایی که خیلی قدیمی باشد و امکان ویرایش مجدد آن نباشد.
برنامه شما برای حمایت از تئاتر کودک و نوجوان،که در یک سال اخیر در مجموعه شما پررنگتر شده، چیست؟
تمرکز بر تئاتر کودک و نوجوان یک فرآیند درازمدت است، زیرا اگر در ذهن کودک و نوجوان رشد کند و جاری باشد، قطعاً در آینده ایران با جامعهای آرامتر، آگاهتر و بافرهنگتر روبهرو خواهیم شد. این امید را داریم که مخاطب کودک و نوجوان امروز، در آینده مخاطب بزرگسال تیوال باشد و این باعث افتخار و رونق بیشتر ما خواهد بود. بنابراین همچنان از گروههای هنری در حوزه کودک و نوجوان با خدمات قویتر و جامعتر حمایت خواهیم کرد. به همین منظور همکاری نزدیک و تدوینشدهای با کانون پرورش فکری کودک و نوجوان و تالار هنر، که سالنهای تخصصی کودک هستند، شکل گرفته است.
آیا تعامل بین بخش دولتی و خصوصی میتواند در این دوران به بهبود روند هنر کند؟
قطعاً تعامل این دو بخش کمک بسزایی به ارتقای هنر در کشور میکند. بخش دولتی باید از نیروی باانگیزه و کارآمد بخش خصوصی کمک بگیرد و با ایجاد یک فضای مناسب فکری و تبلیغاتی این تعامل را پررنگتر کند تا بتوان آیندهای بهتر را در عرصه هنر کشور رقم زد.
به گزارش روابط عمومی تالار هنر برای اولین بار در زمینه کودک و نوجوان در ایران پخش آنلاین نمایش "افسانه پری دریایی" به نویسندگی و کارگردانی رضا بیات هم زمان با اجرای زنده این نمایش و با حضور تماشاگران و هنرمندان تئاتر کودک از جمله ناصر آویژه، مهدی قلعه، میلاد رمضانی ورجاوند و حسین فدایی حسین روز دوشنبه سی تیرماه ساعت بیست در تالار هنر افتتاح شد.
در ابتدای مراسم حسین موذن مدیر تالار هنر ضمن اشاره به اهمیت تئاتر به عنوان یکی از مشاغلی که در بحران شیوع کرونا دچار آسیب شده است ابراز خرسندی کرد که پخش آنلاین همراه با اجرای زنده تئاتر به عنوان یکی از بهترین راهکارهایی که در راستای حمایت از هنرمندان تئاتر اندیشیده شده بود اکنون به منصه ظهور می رسد. او در پایان سخنان خود از کمپانی تاترو و سایت تیوال برای همکاری در این پروژه قدردانی کرد.
نمایش موزیکال "افسانه پری دریایی" داستان پری های دریایی را روایت می کند که به عنوان نگهبانان دریا در مقابل گرگ بدجنسی که قصد تصاحب دریا را دارد، می ایستند.
در این نمایش علی برجی، پویا پیروزرام، فرهاد تفرشی، عطیه ترابی، لیلی حسینی، راشین رضایی، فائزه سنایی، میثم عباسی، مریم کوچک خانی، سحر نعمتی، یاسر محمدی، مصطفی غیاثی، مهیار غفاری، فائزه غفاری، حسین فرزین شاد، نفس کامران، نازنین رضایی، مهدیس حلاجی به ایفای نقش می پردازند.
دیگر عوامل نمایش "افسانه پری دریایی" عبارتند از: برنامه ریز و دستیار اول کارگردان: کامبیز بابایی.آهنگساز: رضا عباسی.طراح صحنه: هوشنگ یوسفی.طراح لباس: طیبه آنجدانی.طراح و ساخت آکساسوار: زهره اسماعیلی.منشی صحنه: پریسا دهکمه ای.مدیر صحنه: علیرضا فتحی، سامان حیدریان.عکاس: بهروز خانی.دوخت لباس: میترا محمدی.ساخت ماسک: نرگس اسدزاده، امیرفلاحیان.
نمایش "افسانه پری دریایی" هر روز بجز شنبهها و ایام سوگواری ساعت 20 برای مخاطب کودک و نوجوان در تالار هنر واقع در میدان هفت تیر، خیابان مفتح جنوبی، خیابان ورزنده به روی صحنه می رود.
لازم به ذکر است قیمت بلیت نمایش های تالار هنر 20000 تومان است که در روزهای یکشنبه نیم بهاست.
برای کسب آخرین اطلاعات و اخبار تالار هنر به سایت این مجموعه به آدرس www.honarhall.theater.ir، کانال تلگرام @talar_honarو پیج اینستاگرام @honarhall.theater مراجعه کنید.
برای اولین بار در ایران و همزمان با اجرای نمایش افسانه پری دریایی، جدیدترین نمایش کودک و نوجوان تالار هنر، این نمایش روز دوشنبه سی تیر ساعت بیست به صورت پخش زنده در سراسر کشور بر روی سایت تیوال به نمایش در می آید.
در خلاصه داستان نمایش آمده است: راگو و رابو می خواهند صاحب دریا شوند ولی پری های دریایی به عنوان نگهبانان دریا با آنها مخالفند.
نویسنده و کارگردان نمایش افسانه "پری دریایی" رضا بیات است و او به همراه پویا پیروزرام، فرهاد تفرشی، لیلی حسینی، نادر داهیم، راشین رضایی، فائزه سنایی، مریم کوچک خانی، سحر نعمتی در این نمایش به ایفای نقش می پردازند.
سایر عوامل نمایش "افسانه پری دریایی" عبارتند از:
برنامه ریز و دستیار کارگردان: کامبیز بابایی، آهنگساز: رضا عباسی، طراح صحنه: هوشنگ یوسفی، طراح گریم: حسین تبریزی و لیلا پریشان، طراح لباس: طیبه آنجدانی ، طراح و ساخت آکساسوار: زهره اسماعیلی، طراح نور: کیوان ضیاپور، منشی صحنه: پریسا دهکمه ای، مدیر صحنه: علیرضا فتحی، عکاس: سبا کریمیان
نمایش "افسانه پری دریایی" همه روزه بجز شنبه ها ساعت بیست در تالار هنر به روی صحنه می رود.
به گزارش روابط عمومی گروه هنری راما نمایش «اسب و سیب و بهار» به نویسندگی نیما دهقانی ،آناهیتا غنی زاده و کارگردانی آناهیتا غنی زاده پخش آنلاین این فیلم نمایش از روز چهارشنبه ۲۵تیر در سایت تیوال آغاز شد.
این نمایش که ویژه گروه سنی ”کودک و نوجوان” تولید شده است ، یکى از پر مخاطب ترین نمایش هاى سال ۱۳۹۰در تالارهنر بود .
یکی از نقاط قوت نمایش ”اسب و سیب و بهار” حضور و همکاری پیشکسوتان عرصه هنرهای نمایشی همچون احترام برومند، بهرام شاه محمدلو، سوسن مقصودلو، مریم کاظمی و...میباشد.
نمایش مذکور پس از موفقیت در اجراهای خود در هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان شرکت داده شد و در اغلب بخش های جشنواره کاندید شد.
نمایش "اسب و سیب و بهار"، نمایشى است که با نگاهى متفاوت در برقرارى ارتباط با کودکان، دست به نوآورى زده و تعاملى را با مخاطبین خود قبل از اجرا در سالن انتظار برقرار کرده و کودکان براى بخش پایانى اجرا هر شب، نقاشى هایى از " لبخند" هاى زیبا و متفاوت را براى گروه اجرایى مى کشیدند و ... ،به همین منظور گروه اجرایی آمادگی تعامل مجدد در دوره پخش آنلاین خود با کودکان و نوجوانان را دارد و از آن استقبال می کند.
دیگر عوامل این نمایش عبارتند از:
نویسنده: نیما دهقانی،آناهیتا غنی زاده، "قصه ها با نگاهى به اثرى از احمد رضا احمدى با همین عنوان"، کارگردان: آناهیتا غنی زاده
صدا پیشگان: احترام برومند (آسمان)، بهرام شاه محمدلو (برکه)، سوسن مقصودلو (دریا)، مریم کاظمی (گندم زار)، حمزه علی محمدی (درخت)
بازیگران: آنالی شکوری، حامد زارعان، نیکا ناظم زاده، عروسک تن پوش: مرجان وزین پور،
گروه کارگردانی
دستیاران کارگردان: وحید حاجی خانی، سمیرا مهدوی، منشی صحنه:مینا وجدان صفت، مدیران صحنه:سمیرا مهدوی،وحید حاجی خانی، دستیار صحنه:سید علأ سیادت
مشاور روانشناسی: مرجان وزین پور، طراح صحنه و عروسک: فائزه فیض، دستیار صحنه: رضا فیض، طراح لباس: روشنک کریمی، دوخت لباس: پروین امین دوست، طراح نور: حمید رسولی، نور پرداز: علی اشرف سمایی، طراح گریم: لعیا خرامان،حسین تبریزی، طراح پوستر و بروشور:گلبن رسولی، آهنگساز: رضا کلانتری، طراح حرکت: رضا کشاورز
گروه جلوه های ویژه:
کارگردان:حمید رسولی، دستیاران:سمیر عبدی ،پویا لاجوردی، تصویر ،تدوین ،افکت:کاوه رسولی، طراحی زمینه قصه ها:فائزه فیض، انیمیشن آسمان :گلبن رسولی
عکاس و فیلمبردار:کاوه رسولی، روابط عمومی:مهدی حنفی، روابط عمومی پخش آنلاین: روژین ستاری
خلاصه نمایش: نمایش "اسب و سیب و بهار" قصه ی کودکی است که در تنهایی ازواقعیت بی توجهی والدین به دنیای خیال پناه می برد واین شروعی است برای ذهن خیال پردازش تا به دنیای ستاره ها ، راهی سفری در رویا شود.
علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت تیوال نسبت به دریافت اطلاعات و خرید این فیلم، نمایش اقدام کنند.
کمپین «بچههای آفتاب» در خلال برنامههای سیمرغ پروانهها، به طور ویژه در منطقه چابهار و روستاهای سیلزده اطراف برگزار شد و با همراهی هنرمندان کودک و نوجوان، لبخند و شادی را برای کودکان این مناطق به ارمغان آورد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، کمپین «بچههای آفتاب» با حضور هنرمندانی همچون پوران درخشنده رئیس مرکز توسعه سینمای کودک و نوجوان، مهران رجبی، بهنوش بختیاری، سید جواد هاشمی، بازیگران سینما و تلویزیون، سید مجتبی ظریفیان (عمو مهربان) و آزیتا رضایی (خاله رویا) و همچنین حبیب ایل بیگی قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی، حسن آقاکریمی تهیه کننده سینما و تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان و مسئولان سازمان بنادر و دریانوردی چابهار و مجید قناد و تیم هنرمندان همراهش، حسین ریگی فیلمساز و جمعی دیگر از هنرمندان در استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.
کاروان «بچههای آفتاب» صبح روز سهشنبه ۱۵ بهمن با حضور جمعی از هنرمندان سینما و تلویزیون کشور و مسئولان فرهنگی در شهر چابهار حرکت خود را آغاز کرد.
اولین مقصد این کاروان روستای سیلزده «عورک» بود. هنرمندان و مسئولان حاضر در کاروان دیداری صمیمانه با کودکان و خانوادههای سیلزده داشتند.
در ادامه، برنامههای ویژهای با حضور کاروان «بچههای آفتاب» در روستای پلان استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.
حضور در اسکله شهید بهشتی نیز شبی به یادماندنی را برای خانوادهها و کودکان چابهار رقم زد.
در روز دوم از این کمپین نیز کاروان هنرمندان به شهر «راسک» از توابع شهرستان سرباز رفت تا در کنار کودکان این روستای دور افتاده و سیلزده باشد.
همچنین هنرمندان در طول مسیر رسیدن به شهرستان «سرباز» از روستاهای حاشیهای بازدید کردند و دیدار سرزدهای از مدرسه «حمزه» جاده چابهار به شهرستان سرباز داشتند.
سومین روز نیز برای کاروان پر شور و انگیزه «بچههای آفتاب»، روز پرکاری بود. هنرمندان در روستای «بلپیر» از توابع شهرستان نیکشهر حضور یافتند و در کنار رودخانهای که زمانی باعث سیل و ویرانی در این روستا شده بود، به اجرای برنامههای شاد برای کودکان پرداختند.
دغدغه تمام هنرمندانی که در این مسیر، کاروان «بچههای آفتاب» را همراهی میکردند کودکان سیلزده و آینده مردم سیستان و بلوچستان بود و به شکلی خستگیناپذیر برای شادی این مردم تلاش میکردند.
پوران درخشنده کارگردان سینما و رئیس مرکز گسترش سینمای کودک و نوجوان، در حاشیه برنامهها میگوید:
مرکز توسعه سینمای کودکان و نوجوانان تصمیم دارد فیلمهای بسیاری بسازد و استان سیستان و بلوچستان هم حتماً در این تولیدات جایی خواهد داشت. از مسئولان درخواست میکنیم در استان شما هم تعداد زیادی سینما ساخته شود.
مجید قناد هم که از جان و دل برای کودکان سیستان و بلوچستان تلاش میکرد، عنوان میکند: معتقدم مسئولان هر کدام در جایگاه خود باید نیازهای کودکان و نوجوانان منطقه را بشناسند و بار آموزشی و فکری کودکان و حتی تغذیه و سرگرمی آنها را بر دوش بگیرند.
مهران رجبی بازیگر سینما و تلویزیون نیز اظهار میدارد: جامعه ایرانی از قومیتهای مختلف اما یکپارچه شکل گرفته و هر کجا که اتفاقی رخ میدهد دیگران وظیفه دارند جبران کنند.
همچنین بهنوش بختیاری دیگر میهمان این برنامه عنوان می کند: همه ایران متعلق به همه ما ست و وقتی اتفاقی برای یکی از هموطنانمان رخ دهد، انگار برای همه ما افتاده است.
حبیب ایلبیگی ، قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی نیز میگوید: ماندگاری هنرمندان کشور که هنوز هم از آنها یاد میشود، به دلیل رفتارهایی است که از مسئولیت اجتماعی آنها ناشی میشود.
همچنین سیدجواد هاشمی، بازیگر سینما و تلویزیون خاطرنشان میکند: دغدغهای مهمتر از سیلزدگان سیستان و بلوچستان وجود ندارد و در این مساله مسئولان باید پا به پای مردم وارد گود شوند.
کاروان «بچههای آفتاب» به ابتکار و تلاش مرکز توسعه سینمای کودک و نوجوان، و با همراهی بنیاد سینمایی فارابی، سازمان بنادر و دریانوردی چابهار و همچنین با حضور تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، برنامههای شادی همچون تئاتر، پخش فیلم و مسابقه را برای کودکان سیستان و بلوچستان برگزار کرد.