در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش سفر خسرو به مسکو
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 07:19:17
امکان خرید پایان یافته
۱۶ آبان تا ۰۸ آذر ۱۳۹۸
۱۹:۳۰  |  ۱ ساعت
بها: ۳۵,۰۰۰ تومان
خسرو دارد به روسیه میرود و برای خودش مهمانی خداحافظی گرفته. اشخاص مهمانی نیز گروه قدیمی دوستان او از زمان دانشگاه هستند که در حال حاضر اکثرشان با یکدیگر مشکل دارند. مهمانی شروع میشود اما این همه‌ی ماجرا نیست

گزارش تصویری تیوال از نمایش سفر خسرو به مسکو / عکاس: پریچهر ژیان

... دیدن همه عکس‌ها ››

آواها

مکان

خیابان حافظ، خیابان نوفل لوشاتو، نبش تقاطع رازی، پلاک ۱۸، عمارت نوفل‌لوشاتو
تلفن:  ۶۶۴۸۳۷۴۲

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید

با سلام
سفر خسرو به مسکو سفر قهرمانی است که در همان آغاز سفر دیپورت شد! حکایت سفر هزاران جوانان با انگیزه و پرشور درگستره هنر و نمایش که هنوز قدم اول را برنداشته، محتوم به سرکوب و سرخوردگی‌اند. این نمایش یک هشدار جدی است به مسئولین هنر نمایشی که اگر انگیزه و عشق و پتانسیل این جوانان جدی گرفته نشود، عاقبتی جز تلخکامی و یاس در بر ندارد و کشوری که جوانانش دچار یاس شوند یعنی سفری که در شروع خفه شده و باید کاری کرد.
حین تماشای نمایش با بازی خوب بازیگران و تعلیقی که حتی آن هم کنایه از بی سرانجامی دارد، بیشتر از اینکه به طنزهای کلامی یا اجتماعی بخندم به‌عنوان یک نویسنده و فعال در حیطه ادبیات کودک و نوجوان، آینده نوجوانان را مبهم دیدم و دلم به درد آمد بابت خنده‌هایی که در پس خود غمی عمیق نهان دارند.
ضمن تشکر و تبریک از کارگردان و بازیگران و عوامل نمایش به‌خاطر جسارتی که در این کار به نمایش گذاشتند، امیدوارم واقعا از عمق وجود امیدوارم دفعه بعد از این گروه کاری ببینم که تماشاچیان را به عشق و شور و نشاط درونشان وصل کند.
به امید روزی که جوانان ما در اجرای نمایش چو الماس بدرخشند و آزادانه و بدون هراس آنطور که میخواهد آن را صیقل دهند.
با سپاس منیژه پدرامی
خیلی از شما ممنونم خانم پدرامی عزیز. خوش‌حالم که دوست داشتید نمایش ما رو.
۰۴ آذر ۱۳۹۸
منیژه‌ی عزیز از نگاه پر مهرت ممنونیم و آرزوی موفقیت برای همه جوانان داریم.
۰۵ آذر ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نوشتن برای نمایشی که خودت جزو طراحان یا عواملش باشی سخت است چرا که هر چیزی بنویسی به عنوان تبلیغ کاذب برای نمایش محسوب می شود اما این نوشته، نوشته ای است نه از دید سپهر امیدوار طراح گرافیست این نمایش بلکه از دید سپهر امیدواری است که سال هاست علاقه مند تئاتر و سینما است و سلیقه اش با توجه به نوشته هایش مشخص است...

مهم ترین نقطه قوت "سفر خسرو به مسکو"، خلق لحظه، آن و موقعیت هایی است که در لحظه ای تلخ هستند و در لحظه ای خنده دار... یا در لحظه ای دیوانه وار و خشن و در لحظه ای دیگر بسیار مفرح و بامزه. خنده ای نه از جنس شوخی های زوری کلامی یا سطح پایین بلکه خنده ای از روی دوگانه یا چندگانه بودن موقعیت پیش آمده(مثل صحنه افتتاحیه که بارها بین مرز شوخی و جدی و خشونت و غیر قابل باور بودن در رفت و آمد هستیم) یا سکانس های دعوای بین دوستان که به سرعت تبدیل به شوخی می شود و یا حتی صحنه پایانی که بعد از چندین صحنه تلخ در کمتر از چند ثانیه به لحن کمدی و جفنگ اثر بازمیگردیم.
شاید صحنه هایی از این تئاتر را بتوان به ابزورد،گروتسک یا.. نسبت داد. اما لحن دوگانه در این نمایش را بیشتر از هر چیز وامدار سینمای "برادران کوئن" و پوچ وارگی موقعیت های ساخته شده توسط آن ها می دانم.
نمایش قطعا خالی از ایراد نیست اما در این روزهای تلخ و سخت و سرشار از بی حوصلگی و دلزدگی از شرایط و اوضاع ترحیح میدهم تا نقاط قوت نمایش را ... دیدن ادامه ›› ببینم و به حال خوبی که بعد از دیدن این نمایش نصیبم شده فکر کنم و پیشنهاد کنم که اگر میخواهید یک ساعت حالتان عوض شود و بدون دغدغه بتوانید به راحتی بخندید و البته چندین و چند ایده خلاقانه را هم مشاهده کنید دیدن "سفر خسرو به مسکو" را از دست ندهید.
نمایش سفر خسرو به مسکو
نمایش سفر خسرو به مسکو، روایت زندگی جوانانی‌ست که در بی‌مرزیِ توانایی‌ها، آرزوها و انتخاب‌هاشان، با مرزبندی‌ها، محدودیت‌ها و تنگناهایی رویارو شده‌اند که ریشه در واقعیت ندارد بلکه حاصل تحمیل خیالات و سلایق حاکمان است.
آن‌ها نمی‌توانند نمایش زندگی خود را آن گونه که دلخواه‌شان است، اجرا کنند، پس ناگزیر بازی درمی‌آورند؛ هم ضوابط تحمیلی صاحبان قدرت را به بازی می‌گیرند و شرایطِ مضحک حاصل از دخالت پسند آنان را مجسم می‌کنند و هم این واقعیت مضحک را با پناه بردن به دنیای رؤیاهای لگد مال شده‌شان، ریشخند می‌کنند.
تمامی نشانه‌های گفتاری و رفتاری این جوانان هنرمند، نوعی دهن کجی به نظام نشانه‌های زبانی و رفتاری سلطه جویانۀ اهل قدرت است.
کلمات، کنایات، شوخی‌ها، مناسبات کاری و عاطفی آنان، اگر چه رویاروی مناسبات رسمی حاکم است اما به جای ستیزه جویی، با بیانِ استهزایی، این وضعیت کمیک و در عین حال تلخ و ناگوار را پیش چشم تماشاگران بازمی‌آفرینند.
این جوانان که دانش آموختگان هنرهای نمایشی‌اند، برای عرضۀ آموخته‌ها و ارائۀ هنر و توانایی‌شان، هر روز عرصه را تنگ‌تر می‌بینند. سالن‌های بزرگ نمایش جایی برای آنان ندارد، حتی سالن‌های نمایش دانشگاهی، پول را بر هنر ترجیح می‌دهند. مراحل سخت صدور مجوز و بازبینی‌های و اصلاحیه‌های مکرر و نامعقول، ... دیدن ادامه ›› نمایش آن‌ها را از زیبایی‌های برآمده از خلاقیت محروم می‌کند اما آن‌ها تسلیم نمی‌شوند و همان نمایش دستکاری شده را با چاشنی شوخی و هزل و ریشخند، تمرین می‌کنند.
«سفر خسرو به مسکو» بیانگر وضعیت مضحکی است که حاصل تقابل آزادی و اراده و انتخاب انسان از یک سو و تحمیلات صاحبان قدرت از سوی دیگر است. در این مضحکه، انسان‌ها، حتی انسان‌های جوان و خلاق و هنرمند، ناگزیر به دگرنمایی و دروغ و فرصت طلبی و به بازی گرفتن زندگی و عواطف دوستان‌شان روی می‌آورند.
هشدار بسیار جدی و بسیار تلخ نمایش «سفر خسرو به مسکو» این است که سد بستن در برابر آزادی و لگد مال کردنِ‌ آرزوها و رؤیاهای انسانی، زمینه ساز رشد رذایل و فروپاشی اخلاقی و نابودی کرامت انسان است.
آقای دکتر امینی نقد و نظر شما برای ما بسیار ارزشمنده. بی‌نهایت خرسندم از اینکه اینجا به اشتراک گذاشتینِش. از لطفتون ممنونم.
۰۳ آذر ۱۳۹۸
از حمایت‌تون ممنونیم. از این که درک و دریافت خردمندانه‌تان را به اشتراک گذاشتید و از محبت بی منت و همیشگی شما
۰۳ آذر ۱۳۹۸
ممنون بابت نگاه دقیق شما دکتر. خیلی برامون ارزشمنده.
۰۳ آذر ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید