در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش بختک
S2 > com/org | (HTTPS) 78.157.41.91 : 12:02:26
امکان خرید پایان یافته
۲۳ اردیبهشت تا ۱۱ خرداد ۱۳۹۸
۱۸:۰۰  |  ۴۵ دقیقه
بها: ۳۰,۰۰۰ تومان
بختک روایتی است مستند و خاطره ای زنده که همچون سایه شومی همه ابعاد زندگی دختران ما را در بر گرفته است.سکوت و تحمل تنهایی درد، تنها چاره نیست. چاره فریاد است و ما روایت کنندگان این فریادیم.

توجه: تماشای این نمایش برای افراد زیر ۱۸سال ممنوع است.


- از همراه داشتن فرزندان زیر ۱۸ سال خودداری نمایید.

لینک شبکه‌های مجازی سالن مهرگان: تلگرام و اینستاگرام

گزارش تصویری تیوال از نمایش بختک / عکاس: پریچهر ژیان

... دیدن همه عکس‌ها ››

آواها

مکان

خیابان انقلاب، خیابان خارک، بن بست اول، پلاک ۵ خانه نمایش مهرگان
تلفن:  ۶۶۷۲۲۶۲۲ - ۶۶۷۲۴۸۱۵

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
بیشتر از هرکلمه ی کلمه مادر گفته و شنیده میشد .
انگار که بلای بی مادریست این بختک !
برای منی که از نزدیک با یک مورد اینچنینی برخورد داشتم نمایش خیلی گذارا فقط از زبان قربانیان گفت شد و رد شد بیشتر دوست داشتم در خصوص یک یا دو قربانی کنکاش بشه و زوایای پنهان در گذر یه عمر به نمایش گذاشته شود .
شاید این نمایش تلنگری باشد برای دیدگاه ما ولی ما این تلنگر هر روز در اخبار و حوادث میخوانیم میشنویم حوادث هم دچار روزمرگی شده اند انگار .
سپاس ویژه از کارگردان و بازیگران و سایر عوامل .

نمایش، درست مانند واقعیت خود، با خاموشی آغاز می‌شود.
خاموش اما نه خفته، که افتاده‌اند آسیب دیدگان «بختک» که وقتی همدلانه چشم می‌دوزیم و گوش می‌سپاریم، برای گفتن روایت تلخشان، دقایقی بر پا می‌ایستند. آنها قربانیان خاموشی‌اند. می‌ایستند و می‌گویند تا بدانیم و انکار نکنیم؛ نه آنها را؛ نه رنجشان را و نه ریشه‌های این کابوس شکننده را که در خاموشی، خود را می‌گستراند.

بازیگران، بانوان جوانی هستند که نقش بازی نمی‌کنند. آنها هر یک به خود قول داده‌اند که با تمام احساسِ یکی از قربانیان غایب، حاضر باشند. به خصوص در حالات چهره فائزه مصباح، سحر قاسمی و زهرا یعقوبی، می‌شود ترس و اندوهی را دید که حتی خشم را به حاشیه رانده است و با به کارگیری همه عناصر برقرار کننده ارتباط، گاه بُهتی را نشان می‌دهد که سرد و سنگین است و گویی بی‌انتها.

هنرِ روی صحنه می‌خواهد که رو در روی یکی از لایه‌های پنهان درد، نگاه از خود برداریم و آنانی را ببینیم که ریسمان بر گردن، سرگردان هویتی ... دیدن ادامه ›› ناخواسته‌اند؛ آنانی که کم نیستند؛ آنانی که دردشان در خفا گریبانمان را در چنگ دارد و شاید تا پیش از تماشا هنوز در نمی‌یابیم که بیگانه‌اند یا آشنا. سر بلند می‌کنیم؛ می‌بینیم و به تأمل سر فرو می‌اندازیم تا یافتن راهی به زندگی؛ آن زندگی که اگر باشد، خانه به خانه سرایت خواهد کرد و شادمانی را سخاوتمندانه و یکسان خواهد بخشید.

گروه نمایشی، سخنگویی درباره دختران و زنانی را به عهده گرفته است که آسیب دیدگان مستقیم هوس‌های بی‌مرز جنسی‌اند و به نظر می‌رسد که می‌تواند گام بلندتری بردارد و از ریشه‌های اجتماعی این بلا هم بگوید.

همچنین، جا دارد که در آثار بعدی و با همکاری کارشناسان، برخی ایده‌های نظری امروزی در جهت حذف الگوی ازدواج دائم و موقتی شدن نهاد خانواده یا عادی‌سازی روابط بیرون از ازدواج افراد متأهل (که مورد تبلیغ برخی روشنفکران حوزه اخلاق و جامعه‌شناسی است)، با همه یا برخی پیامدهای سیاهش به نظاره در آید و این ولنگاری تقدس یافته در قاب خرد جنسی، مورد چون و چرایی شایسته قرار بگیرد.

با سپاس از تهیه کننده و کارگردان نمایش، سرکار خانم آناهیتا زینی‌وند که متعهدانه، پژوهشی دو ساله را به شاهراه هنر رسانده است و بازیگرانی که همدلانه و هماهنگ با هم، هنرنمایی کردند.
با سپاس از همه دست‌های همراه!
فرزاد جعفریان، حمیدرضا مرادی، امیر مسعود و عارف حسینی این را خواندند
sharareh Ay این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
توصیه میکنم حتماً این نمایش رو ببینید. فقط این رو میتونم بگم که بسیار تاثیر گذار و تفکر برانگیز بود. انتخاب این موضوع جسورانه بود که باید از کارگردان و همچنین بازیگران و سایر عوامل تشکر کرد. قطعاً هیچ کاری بی نقص نمیتونه باشه، اما تلاشهای گروه خیلی خوب تونسته تماشاگر رو با موضوع درگیر کنه.
ضمناً طراحی لباس هم عالی بود، توی چرخشها متوجه میشید.