آیین رونمایی از پوستر جشنواره آنلاین «هنرزنده است» برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جشنواره آنلاین «هنر زنده است»، پوستر این رویداد هنری با تکیه بر شعار پویایی و بالندگی هنر در روزهای سختِ همهگیری کووید ۱۹، رونمایی شد.
کیانوش غریب پور طراح لوگو جشنواره است و سیروس سلیمی پوستر جشنواره"هنر زنده است" را با نگاهی به تلفیق عناصر مدرن گرافیک با نقوش اصیل هنر ایرانی طراحی کرده است.
سیروس سلیمی که مدیریت هنری این رویداد را نیز برعهده دارد، در این باره گفت: «پوستر جشنواره ی«هنرزنده است»، با تکیه بر شعار پویایی و بالندگی هنر در روزهای سختِ همهگیری کووید ۱۹ که تمامی فعالیتها و نگرش نوع بشر در همهی جهان را دگرگون کرده، طراحی شده است.»
این طراح گرافیک ادامه داد: «در این پوستر جوانههای رشد و شکوفایی هنر را میبینیم که چگونه از درون نشانِ جشنواره روییدن گرفته، رشد کرده و در شکل یکی از نقوش و سمبلهای آشنای هنر ایران زمین یعنی اسلیمی، پیچ و تابِ خوش قد و قامتش را به رخ میکشد. هنر زنده است چون جهان، هنرمندان و مخاطبان زندهاند...»
جشنواره «هنر زنده است» در چهار بخش فیلم (به دبیری کمال تبریزی)، تئاتر (به دبیری بهروز غریبپور)، موسیقی (به دبیری فردین خلعتبری) و دیجیتال آرت (به دبیری محمود کلاری) از ۱۰ لغایت ۲۰ اسفند در پردیس تئاتر و موسیقی باغ کتاب برگزار میشود.
نخستین دوره جشنواره آنلاین «هنر زنده است» با حمایت: مؤسسه فرهنگی هنری «برداشت آخر»، تهران۱۴۰۰، شهرداری تهران، بنیاد رودکی، مجموعه فرهنگی هنری مربع ۱۱، پردیس تئاتر و موسیقی باغ کتاب ،سایت تیوال و آژانس تبلیغاتی بادکوبه برگزار میشود
دبیرخانه جشنواره «هنر زنده است» تعداد آثار رسیده را در تمامی بخشها را ۲۸۰۵ اثر اعلام کرد.
با اتمام مهلت ارسال آثار، تعداد ۶۵هزار بازدید ازپورتال سایت جشنواره"هنر زنده است" ثبت شد و بالغ بر ۲۸۰۰ اثر در چهار بخش مختلف به دبیرخانه جشنواره رسید.
به گزارش روابط عمومی جشنواره "هنر زنده است"، این آثار در بخشهای فیلم، تئاتر، موسیقی و دیجیتال آرت به جشنواره ارسال شده است که در این میان بخش دیجیتال آرت با یک هزار و ۷۶ اثر بیشترین تعداد آثار رسیده را به خود اختصاص داد.
در بخش دیجیتال آرت ۱۰۷۶ اثر به جشنواره رسید که در این بخش عکس موبایلی۵۲۲، ویدئو آرت ١۵٠ ،فیلم موبایلی١٣١، نقاشی دیجیتال ٩٣، موزیک ویدئو٧٨، مالتیمدیا٣۴، موشن گرافیک ٢٧، دیجیتال مدلینگ ١٨، انیمیشن کامپیوتری١۴ و وب سریز ٩ اثر را از آن خود کرد.
در بخش فیلم نیز ۸۴۵ اثر رسیده که فیلم بلند داستانی۵۲، کوتاه داستانی۵۹۸، انیمشن۵۰ و مستند ۱۴۵ ثبت شده است و در بخش موسیقی نیز ۲۳۰ اثر در سایت جشنواره بارگذاری شده است.
لازم به ذکرست که تعدادی از آثاری که برای جشنواره تولید می شود،تا ۲۰ بهمن ماه مهلت دارند که فایل مورد نظر را در هر بخش بارگذاری کنند و تنها آثاری در جشنواره شرکت داده می شوند که تا ۱۵ بهمن ماه در سایت جشنواره ثبت نام کرده باشند.
جشنواره «هنر زنده است» در چهار بخش فیلم (به دبیری کمال تبریزی)، تئاتر (به دبیری بهروز غریبپور)، موسیقی (به دبیری فردین خلعتبری) و دیجیتال آرت (به دبیری محمود کلاری) بدون محدویت شرکت آثار در سایر جشنوارهها پذیرای تولیدات متنوع هنرمندان جوان کشور - در بخش رقابتی- و هنرمندان مطرح کشور در بخشهای غیررقابتی است و برابر با فراخوان منتشرشده جوایز نقدی و نشان جشنواره به برگزیدگان اهدا خواهد شد.
نخستین دوره جشنواره آنلاین "هنر زنده است" را مؤسسه فرهنگی هنری "برداشت آخر" و مجموعه فرهنگی هنری "مربع ۱۱" برگزار میکنند و پردیس تئاتر و موسیقی باغ کتاب یکی از حامیان این جشنواره است.
پرداختن به رویدادهای هنری مورد توجه شهرداری است
حمایت از هنر، همدلی میان شهر و شهروندان را رقم می زند
مصطفی کاظمی مشاور عالی شهردار تهران از دبیرخانه جشنواره آنلاین "هنر زنده است" بازدید کرد.
مشاور عالی شهردار تهران و مدیرکل حوزه ی مدیریت شهردار ی تهران از دبیرخانه ی جشنواره آنلاین "هنر زنده است" که با حمایت مدیریت پردیس تئاتر و موسیقی " The core"در باغ کتاب تهران دایر شده است، بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی جشنواره"هنر زنده است"، مصطفی کاظمی پس از این بازدید، با اعضای شورای سیاستگذاری،دبیران چهار بخش جشنواره، مدیران اجرایی جشنواره و دوتن از داوران جشنواره در نشستی صمیمانه دیدار کرد.
بهروز غریب پور"رئیس شورای سیاستگذاری" و دبیربخش تئاتر"،مرضیه برومند، سیمین معتمد آریا،محمد مهدی عسگر پور"عضو هیئت موسس و شورای سیاست گذاری"، مازیار رضاخانی"مدیر جشنواره"، مهدی قاسمی، امیر بهاری، لیلی عاج در این نشست حضور داشتند.
مشاور عالی شهردار تهران در این جلسه، به تبیین نقش شهرداری تهران برای ایجاد رابطه ی صمیمانه و عاطفی میان شهروندان و تشکیلات شهرداری تهران اشاره کرد و به ارزیابی خود از امتیازات جشنواره ی " هنر زنده است" و نقش فزاینده ی آن در این ارتباط پرداخت.
وی علت حمایت پروژهی تهران ۱۴۰۰ از این اتفاق بزرگ فرهنگی هنری به عنوان آخرین رویداد قرن را نسبت میان این دو عنوان کرد.کاظمی در همین زمینه افزود: پرداختن به مسائل هنری به ویژه در بخشی که به موضوعات شهری مربوط میشود، همیشه مورد توجه شهرداری بوده است و شهرداری تهران از هر گونه فعالیتی که در تلطیف فضای شهری و احساس همدلی میان شهر و شهروندان حمایت می کند،به خصوص هنگامی که که یک نهاد مدنی غیردولتی بانی آن باشد.
در پایان این نشست، هریک از حاضران با ذکر تجاربشان نسبت به تصمیم شهرداری تهران ، شهردار تهران دکتر حناچی و مدیرکل حوزه ی مدیریت شهرداری، در خصوص حمایتشان از جشنواره ی آنلاین هنر زنده است واکنش مثبت نشان داده و تشکر کردند.این بازدید و نشست با قول های مساعد نسبت به آینده ی این جشنواره به پایان رسید.
جشنواره «هنر زنده است» در چهار بخش فیلم (به دبیری کمال تبریزی)، تئاتر (به دبیری بهروز غریبپور)، موسیقی (به دبیری فردین خلعتبری) و دیجیتال آرت (به دبیری محمود کلاری) بدون محدویت شرکت آثار در سایر جشنوارهها پذیرای تولیدات متنوع هنرمندان جوان کشور - در بخش رقابتی- و هنرمندان مطرح کشور در بخشهای غیررقابتی است و برابر با فراخوان منتشرشده جوایز نقدی و نشان جشنواره به برگزیدگان اهدا خواهد شد.
نخستین دوره جشنواره آنلاین "هنر زنده است" را مؤسسه فرهنگی هنری "برداشت آخر" و مجموعه فرهنگی هنری "مربع ۱۱" برگزار میکنند و متقاضیان برای کسب اطلاع از جزئیات فراخوان جشنواره میتوانند با شماره ۰۹۰۳۵۹۴۳۸۹۹ تماس بگیرند.همچنین برای دریافت اخبار جشنواره و مطالعه فراخوان میتوانند به آدرس سایت و اینستاگرام https://portal.aafestival.ir مراجعه کنند.
نخستین جشنواره تخصصی بانوان کارآفرین (ایران باننو) از عموم عکاسان برای شرکت در این جشنواره ایران بانو دعوت می کند.
به گزارش روابط عمومی نخستین جشنواره ایران بانو؛ نخستین جشنواره فرهنگی بانوان کارآفرین (ایران باننو) با هدف تقویت نظام خانواده و حمایت از کارآفرینی بانوان ایران زمین برگزار می شود و در این جشنواره بخش ویژه ای به عکاسان اختصاص داده شده است.
عکاسان، برای شرکت در جشنواره ایرانباننو کافیست بهترین عکسهای مرتبط با "بانوان کارآفرین" یا "کارآفرینی بانوان" را تا هفته اول بهمن ماه ارسال کنند و شانس خود را برای برگزیده شدن در این جشنواره امتحان کنند.
اصلا نگران آماتور بودن عکسها یا کیفیت پایین دوربینهایتان نباشید چون در جشنواره ایران باننو آماتورهای خوشذوق بهاندازه حرفهایها مجال حضور دارند.
از برگزیدگان این رویداد انتهای بهمن ماه از برگزیدگان جشنواره تقدیر به عمل خواهد آمد.
برای ارسال آثار یا کسب اطلاعات بیشتر درباره جوایز، میتوانید به iranbaneno.ir سر بزنید یا آن که در پیامرسانهای اجتماعی با شماره ۰۹۳۷۶۴۹۴۳۵۹ در ارتباط باشید.
دبیرخانه جشنواره نیز با شماره ۰۲۱۸۶۰۴۷۷۲۱ آماده پاسخگویی به علاقمندان است.
محبوبه فرجاللهی عکاس جوان راه یافته به جشنواره بینالمللی و آنلاین عکس ارمنستان در خصوص این اثر گفت: در این عکس پرچم سه کشور ایران، چین و ارمنستان به عنوان سه کشور درگیر با این بیماری استفاده شدهاست. ایران کشور من است، ارمنستان کشور میزبان است و چین از آن روی انتخاب شده که منشا این بیماری بوده است.»
او همچین افزود: این عکس یکی از عکسهای مجموعه در حال تکمیل من با عنوان «یک جهان، یک عزم» بوده که از میان آثار عکاسانی از ۱۶ کشور جهان برای حضور در نمایشگاه انتخاب شده است.
این عکاس جوان پیش از این در هفدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی، سیزدهمین جشن تصویر سال و... مقام آورده بود و سال گذشته توانست برنده مدال برنز نخستین جشنواره بینالمللی عکس ایروان با عنوان «فقط بخندید» شود.
محبوبه فرج الهی عکاس شناخته شده تئاتر، نایب رئیس هیئتمدیره انجمن عکاسان خانه تئاتر است که سالها عکاسی هنری، پرتره و عکاسی خبری را در پیشینه فعالیت خود دارد.
کارگاه انتخاب و ارائه عکس برای نمایشگاه –فراخوان و مسابقه و چاپ کتاب با مشارکت انجمن عکاسان نگاه و فرهنگ سرای فردوس با حضور استاد مهدی پاسگر در ساعت ۱۶:۳۰ لغایت ۱۸:۳۰ در سالن آفرینش فرهنگ سرا در روز سه شنبه مورخ ۲۹ بهمن ماه سال جاری برگزار می گردد. حضور برای کلیه علاقمندان آزاد می باشد.
دبیر هشتمین سوگواره عاشورایی عکس هیأت گفت: اختتامیه هشتمین سوگواره عاشورایی عکس و پوستر و دومین فراخوان نشان هیأت پنجشنبه یکم اسفندماه در یادمان شهدای انقلاب اسلامی واقع در سرچشمه تهران برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی جامعه ایمانی مشعر، حجت الاسلام والمسلمین وحید عباسی اظهار کرد: اختتامیه هشتمین سوگواره عاشورایی عکس و پوستر و دومین فراخوان نشان هیأت پنجشنبه یکم اسفندماه در یادمان شهدای انقلاب اسلامی واقع در سرچشمه تهران از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه صبح آغاز میشود.
وی ادامه داد: همچنین در این مراسم آئین رونمایی از دو کتاب ششمین سوگواره عکس و پوستر هیأت به همراه نخستین کتاب نشان هیأت را نیز خواهیم داشت.
دبیر هشتمین سوگواره عاشورایی عکس هیأت از آیین تجلیل از هنرمندانی که درپویش نذر نشان هیأت شرکت کردند یاد کرد و گفت: پویش نذر نشان هیأت با اعلام آمادگی هنرمندانی که طراحی نشان هیأتها را به صورت داوطلبانه انجام میدادند، صورت گرفت.
وی افزود: تعداد آثار سوگواره پوستر ۹۳۹ اثر بود که توسط اساتید و هنرمندان گرافیک آقایان مسعود نجابتی، محمدعلی کشاورز، محمدحسین صلواتیان، علیرضا رضائیان و محمدرضا میری مورد داوری قرار گرفت و در نهایت تعداد ۶۲ اثر شایسته نشر در کتاب هشتمین سوگوارهی عاشورایی پوستر هیات شناخته شد.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی اضافه کرد: در سوگواره عاشورایی عکس نیز تعداد ۴۹۶۳ اثر به دبیرخانه ارسال شد که در نهایت ۱۹۸۶ اثر آن به مرحله داوری رسید.
وی تصریح کرد: از تعداد مذکور، ۹۲ اثر در قسمت تک عکس و ۱۰ مجموعه اثر برای کتاب عکس هیأت توسط آقایان سید عباس میرهاشمی، مجید دوختهچیزاده، اسماعیل داوری و عبدالحسین بدرلو که به عنوان داوران سوگواره بودند برای کتاب عکس هیأت انتخاب شدند.
حجت الاسلام عباسی افزود: داوری دومین فراخوان نشان هیات نیز با حضور اساتید، جواد پویان، محمدعلی کشاورز و مسعود نجابتی در مشهد مقدس برگزار شد که از بین بیش از ۸۰۰ اثر ارسالی تعداد ۶۳ اثر برای کتاب نشان هیأت برگزیده شد.
نخستین جشنواره بین المللی عکس و فیلم کار ایران از ۱ تا ۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ به همت مرکز کار ایران و همزمان با برپایی سومین نمایشگاه بین المللی کار ایران برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز کار ایران، همزمان با برپایی سومین نمایشگاه بین المللی کار ایران به همت مرکز کار ایران، نخستین جشنواره بین المللی عکس و فیلم کار ایران از ۱ تا ۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد از این رو، در نخستین اقدام، شورای سیاستگذاری رویداد به شرح زیر معرفی شدند:
عیسی منصوری(معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی)، محمود شالویی (نویسنده و مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران در امور پاسداشت زبان فارسی)، سعید سمیعی (رئیس مرکز کار ایران و دبیر نمایشگاه بین المللی کار ایران)، سیدحسن سلطانی(نقاش و رئیس دانشگاه هنر)، محمد اکبرنیا (مدیر کل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی)، افشین شاهرودی (عکاس، شاعر و منتقد ایرانی)، رامین اسدی (مدیر طرح اشتغال فراگیر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی)، محمد حمزه ای (مستندساز، عکاس و کارشناس هنری).
همچنین، سعید سمیعی و محمد حمزه ای از اعضای شورای سیاستگذاری، سمت رئیس و دبیری نخستین جشنواره بین المللی عکس و فیلم کار ایران را بر عهده دارند.
مرکز کار ایران (مرجع تخصصی ایجاد بسترهای کار و اشتغال) هدف از برپایی رویداد پیش رو را پرداختن به موضوع "کار" به عنوان یک موضوع مهم اجتماعی، نمایش واقعیت ها و آگاهی بخشی به جامعه عنوان کرده است که رونق اقتصادی و زندگی بهتری را به صورت متعاقب برای صاحب شغل و جامعه فراهم می آورد.
نخستین جشنواره بین المللی عکس و فیلم کار ایران، هشت محور شغلی: ۱- آموزشی، فرهنگی و هنری، ۲- اداری و مالی، ۳- امور اجتماعی، ۴- بهداشتی و درمانی، ۵- خدمات، ۶- کشاورزی و محیط زیست، ۷- فنی و مهندسی ۸- فرآوری داده ها را در بر می گیرد و در سه بخش تک عکس، مجموعه عکس و بخش ویژه (نه به کار کودک) برگزار می شود.
لازم به ذکر است که بخش فیلم این جشنواره به صورت غیر رقابتی است و فیلم ها و ویدئو آرت های مرتبط با کار در سالن آمفی تئاتر سومین نمایشگاه بین المللی کار ایران به نمایش در می آید .
این جشنواره همزمان با سومین نمایشگاه بین الملی کار ایران از ۱ تا ۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ به همت مرکز کار ایران در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود .
نمایشگاه عکس های سیامک زمردی مطلق (siamak.zomorodi@) و امیرعابدی (amirabedi21@) از مجموعه نمایش های گروه تئاتر مستقل که با کارگردانی مریم کاظمی (Mariyamkazemi@) روی صحنه رفته اند در سینماتئاتر کانون برپا شد.
گروه تئاتر مستقل که به صورت پیوسته از دهه ۸۰ تولید و اجرای نمایش های کودک و نوجوان را علاوه بر آثار ویژه مخاطبان بزرگسال در برنامه فعالیت های خود داشته؛ تا کنون نمایش های موفق بسیاری را روی صحنه برده که برای بسیاری از مخاطبان خاطرات به یاد ماندنی به همراه دارند.
سیامک زمردی مطلق و امیر عابدی دو عکاس شناخته شده تئاتر که در پروژه های مختلف نمایشی از جمله همکاران گروه تئاتر مستقل بوده و هستند گزیده ای از عکس های خود را به نمایش گذاشته اند.
قصر یک بچه موش، آدم بلا و دیو ناقلا، رویای ماه، به زیر پاهات نگاه کن، خاله مرجان و خروس، غول بزرگ مهربان، کلوچه دارچینی، شاهزاده خانم بدترکیب، ماه پیشونی، ...و نمایش خسیس از جمله نمایش هایی هستند که در این نمایشگاه مرور شده اند.
سینماتئاتر کانون در حال حاضر به اجرای نمایش کلوچه دارچینی اختصاص دارد که ساعت ۱۹ ویژه عموم مخاطبان و صبح ها ویژه مدارس و مهدهای کودک و نوجوان اجرا می شود.
در این نمایش ۱۴۰ بازیگر کودک و نوجوان که هنرجوی مدرسه تئاتر مستقل (پنجمک) هستند در کنار بازیگران حرفه ای روی صحنه می روند.
بلیطهای این اجرا از طریق سایت تیوال پیش فروش میشود.
علاقهمندان میتوانند از طریق صفحههای اینستاگرام گروه با عنوان freewilltheatre و اینستاگرام آموزشگاه با عنوان freewilltheatre4487 و یا از طریق تلگرام freewilltheatre@ اخبار و رویدادهای گروه تئاتر مستقل را دنبال کنند. شماره تلفنهای گروه تئاتر مستقل ۰۹۱۹۰۷۷۶۰۹۸ و ۰۸۳۵۷۴۰۸۵۹۷- تلفن رزرو اجرا ۰۹۱۹۴۳۴۶۳۵۶ دیگر راههای ارتباطی مخاطبان و خانوادهها با گروه تئاتر مستقل هستند.
جمعی از شرکت کنندگان در چهارمین دوسالانه سراسری عکس نوربا حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریزدیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج هنرمندان کشور ، حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل هاشم در دیدار جمعی از شرکت کنندگان در چهارمین دوسالانه سراسری عکس نور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به برکت دفاع مقدس در عکاسی صاحب سبک است گفت : یکی از مظاهر تمدنی انقلاب هنر است و هنرمندان عکاس با شیوههای هنری تلاش کنند تا ماهیت و ارزشهای انقلاب را در جامعه بازنشر کنند.
امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی امری فرهنگی بود و این وجه تمایز بارز آن با دیگر انقلاب هاست افزود: انقلاب اسلامی به هنر، تفکری فطری بخشید و اصل جدیدی را بروز داد و در ذیل آن در هنر تغییر ماهیت ایجاد کرد.
وی با اشاره به پیشرفتهای رشته عکاسی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور تصریح کرد: رشته عکاسی ایران به عنوان یکی از هنرهای تجسمی بعد از دوران دفاع مقدس در جهان مطرح شد و حتی ایران را به عنوان یک کشور دارای سبک به جهانیان معرفی کرد.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم اضافه کرد: امروزه عکاسی به عنوان زیربنای تمامی هنرهای تجسمی در جهان مطرح است و تمام این هنرها وابسته به عکس هستند و ایران اسلامی امروز در صنعت عکس جهان دارای سبک عکاسی جنگ، دفاع مقدس، تصاویر شهدا و ... است که موفق شده، ژانر جدیدی را به جهانیان معرفی کند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی اظهار کرد: جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس یکی از برهههای تاریخی مهم و اثرگذار کشور بود که اقشار مختلف جامعه اعم از هنرمندان را تحت تاثیر قرار داد، به همین خاطر هنرمندان کشور تلاش کردند تا تحت تاثیر این رویداد مهم، فعالیتهای هنری خود را سمت و سو دهند و هماهنگ کنند ودر آن دوران بسیاری از عکاسان در جبهههای نبرد حضور یافته و از هنر خود برای ثبت وقایع آن دوران استفاده کردند.
حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم با بیان اینکه یکی از ویژگیهای حضور این هنرمندان، تلاش برای ثبت موضوعات خاص دوران دفاع مقدس بود، تصریح کرد: هنرمندان عکاس هم در خط مقدم و هم در بخش پشتیبانی جبههها حضور داشتند و یکی از اهداف آنها اطلاع رسانی به مردم بود.
وی گفت: یکی از ویژگیهای هنر انقلاب اسلامی، وجه مردمی بودن آن است به این معنا که تمام افراد در آن سهیم هستند که روال گذشته خلاف این امر بود و هنر به نوعی دستوری اجرا میشد.
امام جمعه تبریز با اشاره به بیان امام خمینی (ره) که هنرمند باید اهل تهذیب نفس باشد تا او را «نیک نفس» کند، زیرا نیکی تنها از نفس نیک ساطع میشود یادآور شد: اگر هنرمندی در انقلاب اسلامی دارای اعتبار و ارزشی هست به دلیل توجه به روحیه نیک نفسی در هنر است.
گفتنی است چهارمین دوسالانه عکس نور نهم و دهم دی ماه سال جاری به همت سازمان بسیج هنرمندان کشور در شهر تبریز برگزار خواهد شد.
فراخوان سومین دوره از مسابقه عکس خانههای روستایی با موضوع سیلاب و خسارتهای آن منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی مسابقه عکس خانههای روستایی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و پژوهشکده سوانح طبیعی با هدف مستند سازی خسارتهای وارده و بازسازی سکونتگاههای آسیب دیده در سیلاب سال ۹۷ و ۹۸ اقدام به برگزاری مسابقهای با این موضوع کرده است. این مسابقه با دبیری مهناز شفیعی برگزار خواهد شد و عکاسان برای شرکت در این مسابقه تا ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ فرصت دارند در دو بخش اصلی (تک عکس) و ویژه (عکس مقایسهای و مجموعه عکس) در قالب محورهای زیر آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
محورهای مسابقه عبارتند از:
۱- وقوع سیلاب و خسارتهای کالبدی و اقتصادی (ابنیه، راهها، زمینهای کشاورزی، دام و...)
۲- عملیات امداد و نجات و کمکهای مردمی و خیّرین
۳- روند تأمین اسکان اضطراری
۴- مشارکت مردم آسیبدیده در فرآیند بازسازی مسکن
۵- نقش زنان و کودکان در فرآیند مدیریت بحران
۶- بافت مناطق آسیبدیده قبل و بعد از بازسازی
تمامی آثار بخش اصلی(تک عکس) باید که با یکی از محورهای مسابقه مطابقت دارد.
همچنین شرایط شرکت در بخش ویژه این مسابقه به شرح زیر است:
• بخش ویژه:
مجموعه عکس: هر مجموعه شامل حداقل ۳ تا ۷ عکس، که روایتگر محورهای اعلامی مسابقه بوده و دارای بیانیه باشد.
عکس مقایسهای: عکسهایی که در یک محور و مکان مشخص، گذر زمان و روند تغییرات را در فرآیند بازسازی نشان دهند.
آییننامه:
• شرکت برای تمامی هنرمندان و علاقهمندان به عکاسی در این مسابقه آزاد است.
• در این مسابقه، هر عکاس میتواند در بخش اصلی (تک عکس) حداکثر ۷ قطعه عکس بهصورت سیاه و سفید یا رنگی ارسال نماید.
• در بخش ویژه، هر عکاس میتواند حداکثر ۳ مجموعه عکس و در عکس مقایسهای نیز حداکثر ۷ قطعه عکس مقایسهای بهصورت سیاه و سفید یا رنگی، ارسال نماید.
• عکسهای ارسالی باید مربوط به مناطق سیلزده در سیلاب اخیر باشد.
• عکسهای بخش تکعکس و مقایسهای میبایست با فرمت JPG در اندازه ضلع بزرگ حداقل ۱۲۸۰ پیکسل و حداکثر حجم فایل نیز یک مگابایت (1MB ) برروی سایت مسابقه بارگذاری شوند.
• عکسهای بخش ویژه (مجموعهعکس) میبایست، هر مجموعه با فرمت JPG در اندازه ضلع بزرگ حداقل ۱۲۸۰ پیکسل، حداکثر حجم فایل نیز پنج مگابایت (5MB ) و به صورت فایل زیپشده (RAR یا ZIP)، برروی تارنمای مسابقه بارگذاری شوند.
• دریافت آثار تنها از طریق تارنمای مسابقه و در مهلت مقرر امکانپذیر است و این زمان تمدید نخواهد شد.
• شرکتکنندگان موظفند در صورت راهیابی آثار به نمایشگاه، اصل فایل را با کیفیت مناسب برای چاپ در اندازه ۵۰ در ۷۰ سانتیمتر با کیفیت (رزولوشن) ۳۰۰ DPI برای دبیرخانه مسابقه ارسال نمایند.
• عکسهای ارسالی باید مستند بوده و از هرگونه دستکاری که جنبه استنادی عکس را مخدوش میکند، خودداری شود.
• عکسهای ارسالی، نباید دارای امضای عکاس، تاریخ و یا هرگونه نشانههای تصویری (پاسپارتو، قاب، واترمارک و لوگو ) باشند.
• آثار ارسالی نباید در مسابقه عکاسی دیگری شرکت کرده باشند.
• تمام عکسها باید دارای شرح باشند. به این معنی که اطلاعات مربوط به مشخصات فردی عکاس، مکان و زمان عکسبرداری و نیز محور مسابقه هنگام بارگذاری در تارنمای مسابقه و در قسمت توضیحات درج شوند.
• ارسال عکسها توسط شرکتکننده بهمنزله اعلام مالکیت عکس است و برگزارکنندگان، هیچگونه مسئولیتی در مورد عدم رعایت مالکیت معنوی عکسها ندارند.
• بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و پژوهشکده سوانح طبیعی، حق استفاده و در معرض نمایش قراردادن عکسهای ارسالی به مسابقه را در کلیه مکانها (چه در داخل و چه در خارج از کشور)، نشریات، مطبوعات، سایتهای اینترنتی، سایت بنیاد مسکن و... با حفظ حقوق معنوی عکاسان برای خود محفوظ نگه میدارند.
• به صاحبان آثار راهیافته به نمایشگاه در بخش تکعکس مبلغ دو میلیون (۲,۰۰۰,۰۰۰) ریال، در مجموعه عکس و عکس مقایسهای مبلغ سه میلیون (۳,۰۰۰,۰۰۰) ریال، بهعنوان حقالتصویر، پرداخت خواهد شد.
• ارسال آثار بهمعنای پذیرش تمامی مقررات این مسابقه میباشد و تصمیمگیری در مورد مسایل پیشبینینشده برعهده برگزارکنندگان است.
جوایز:
یک جلد کتاب مسابقه و لوح تقدیر، بههمراه جوایز نقدی به ۲۰ نفر (به انتخاب هیأتداوران) و ۱ نفر (بهانتخاب مردم)، تعلق خواهد گرفت.
• مبلغ چهل و پنج میلیون (۴۵,۰۰۰,۰۰۰) ریال به ۲ نفر به انتخاب هیأت داوران (در بخش ویژه).
• مبلغ سی و پنج میلیون (۳۵,۰۰۰,۰۰۰) ریال به رتبههای اول هر محور به انتخاب هیأت داوران (در بخش اصلی).
• مبلغ بیست و پنج میلیون (۲۵,۰۰۰,۰۰۰) ریال به رتبههای دوم هر محور به انتخاب هیأت داوران (در بخش اصلی).
• مبلغ پانزده میلیون (۱۵,۰۰۰,۰۰۰) ریال به رتبههای سوم هر محور به انتخاب هیأت داوران (در بخش اصلی).
• مبلغ بیست و پنج میلیون (۲۵,۰۰۰,۰۰۰) ریال بهعنوان جایزه مردمی به ۱ نفر با رأی مخاطبان (در زمان برگزاری نمایشگاه).
لازم به توضیح است نمایشگاه آثار پذیرفته شده در تاریخ ۱۷ فروردین ۹۹ برگزار خواهد شد و ۲۶ فروردین ۹۹ اختتامیه و اهدای جوایز برگزیدگان صورت خواهد گرفت.
شورای سیاستگذاری این مسابقه هادی درفشی، سید امیرحسین گرکانی، حسن رضایی، مهناز شفیعی، محمدمهدی رحیمیان، داریوش اسماعیلی، احمد زمزم، وحید کاظمزاده، مهسا بشیری، علی عسگری، میلاد حدادی هستند.
همچین هیأت داوران جشنواره متشکل از محمد خادمیان طرقی، محمد خدادادی مترجمزاده، بیژن بنیاحمد، حمید فروتن، سید امیرحسین گرکانی خواهد بود.
عکاسان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به سایت مسابقه به نشانی www.pic.bonyadmaskan.ir مراجعه و یا با شمارره تلفن های ۶۶۴۶۵۴۴۰ و ۶۶۹۵۹۲۸۹ تماس حاصل کنند و آثار خود را برای دبیرخانه به نشانی تهران، خیابان فلسطین جنوبی، بعد از تقاطع خیابان جمهوری، پلاک ۲۹، واحد۳ ارسال کنند.
با پایان مهلت ارسال آثار به ششمین جشنواره عکس نورنگار، تعداد آثار ارسالی به این جشنواره مشخص شد.
به گزارش روابط عمومی جشنواره نورنگار، ششمین دوره از این جشنواره از دوشنبه ۱۵ مهرماه با آغاز مهلت ارسال آثار کلید خورد و با گذشت ۲ ماه و نیم حدود ۱۴ هزار عکس به دبیرخانه جشنواره رسید.
آثار رسیده به این جشنواره که مهلت ارسالشان تمدید نشده است، توسط افشین بختیار، امیرعلی جوادیان و علیرضا کریمی صارمی داوران این دوره، در دی ماه مورد قضاوت قرار خواهند گرفت.
اختتامیه ششمین جشنواره عکس نورنگار به دبیری مسعود افشانی، چهارشنبه ۱۸ دی ماه برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی دومین جشنواره ملی فیلم و عکس «مادر»، در دومین دوره از جشنواره ملی فیلم و عکس مادر، فاطمه ابراهیمی به عنوان دبیر بخش عکس و احمد ناطقی، فرزاد هاشمی و منصوره معتمدی به عنوان اعضای هیات داوران بخش عکس حضور دارند.
فاطمه ابراهیمی فارغالتحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی مدیریت انسان گرا با گرایش روابط انسانی و مدیریت و مدرس عکاسی پرتره است.
او تا کنون معاونت آموزش خانه عکاسان ایران ۱۳۷۸-۱۳۸۲، مدیریت دفتر کودکان و نوجوانان خانه عکاسان ایران و مدیریت انجمن عکاسان فردا ۱۳۷۵ -۱۳۸۴ را بر عهده داشته و برگزاری بیش از ۶۰ نمایشگاه عکس آینه ویژه نوجوانان در انجمن عکاسان فردا ۱۳۸۴-۱۳۷۵، برگزاری بیش از ۵۰ نمایشگاه عکس از نوجوانان در خانه عکاسان ایران ۱۳۸۴- ۱۳۷۵، برگزاری بیش از ۱۰۰ نشست تخصصی عکاسی ویژه جوانان در انجمن عکاسان فردا و خانه عکاسان ایران ۱۳۸۴- ۱۳۷۵، مدیریت و برگزاری بیش از ۳۰ سفر گروهی عکاسی ویژه جوانان ۱۳۸۴- ۱۳۷۵، مدیریت و برگزاری بیش از ۴۰ ایستگاه عکاسی رایگان سیار در سطح تهران ویژه کودکان و نوجوانان ۱۳۸۴- ۱۳۷۵، دبیری و مدیریت برنامه عیدانه در بم (اولین سالگرد زلزله بم) (برگزاری مسابقه عکاسی ویژه نوجوانان ) را در رزومه خود دارد.
ابراهیمی نویسنده و محقق کتابهای مفاخر امروز همچون خاک عشق(داستان زندگی منیژه آرمین)، از سبزوار تا سرزمین رویا (داستان زندگی حمید سبزواری)، نبضم را بگیر همهمه بودن دارد، همسفر آسمان داستان زندگی (شهید سید مرتضی آوینی) از انتشارات سوره مهر و کتابهای «خانه آرزو»، «عاشقانه های باران»، دو جلد کتاب پرورش ذهنی کودک ۱۳۸۱، نویسنده و محقق برنامه تلویزیونی شبکه یک سیمای خانواده، ۳۰ برنامه شناخت هنرکودکان در شبکه اول سیما ۱۳۷۵، ۳۵ برنامه موج سفید «تأثیر رسانهها بر کودکان» در شبکه اول سیما ۱۳۷۶، ۲۰ برنامه «بازی تفکر کودک است» در شبکه اول سیما ۱۳۷۷، «بازی کودکان» در برنامه کودک شبکه زنجان ۱۳۷۶، نویسنده نماهنگ «بر پشت بال پروانه» ۱۳۸۲(ویژه پکن ۵ + ) نیویورک، نویسنده و کارگردان فیلمهای مستند در حوزه زنان و کارآفرینان بوده است.
او همچنین دبیری و مدیریت اجرایی همایشهای پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری، ۱۳۸۸ -۱۳۸۶، فلسفه هنر (پژوهشگاه فرهنگ و هنر ایران)، چیستی و ماهیت هنر (پژوهشگاه فرهنگ و هنر ایران)، نسبت میان فلسفه هنر و زیباشناسی (پژوهشگاه فرهنگ و هنر ایران)، بررسی خلاقیت و شیوه بداههسازی (پژوهشگاه فرهنگ و هنر ایران)، حکمت سینمای آوینی (پژوهشگاه فرهنگ و هنر ایران)، نقد و بررسی کتابهای آینه جادوی آوینی به مدت سه سال، مدیر بیش از ۲۵ نشست نقد و بررسی آثار شهید سید مرتضی آوینی در پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی، مدیریت بیش از۳۰۰ نشست تخصصی هنر و سینما در پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی ۱۳۸۸ -۱۳۸۶ و مدیریت و برنامهریزی بیش از ۲۰۰ نشست تخصصی سینما در مراکز حوزه هنری استانهای کشور را در کارنامه کاری خود دارد.
احمد ناطقی فارغ التحصیل کارگردانی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و دارای مدرک دکترای هنر با گرایش عکاسی، مولف کتابهای تصویری «مشق عشق» با موضوع حج، «تولد در زندان» مستند اجتماعی، «رسول عشق و امید»، «صدای سکوت» با موضوع حلبچه و «نقش عشق» با موضوع امام حسین است.
از جمله فعالیتهای او میتوان به گردآوری و ساماندهی آثار سینمای جهان در بخش فرهنگی بنیاد جانبازان، ریاست اداره عکس خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران ۱۳۶۳ الی ۱۳۶۸، شرکت در اکثر عملیاتهای جنگی به عنوان عکاس و ثبت آثار متعدد در این زمینه و نهایتا ثبت عکسهای مشهور حلبچه که چاپ و انتشار آن در سراسر جهان نقش مهمی در توقف جنگهای شیمیایی ایفا کرد، عضویت کمیته فرهنگی ستاد دهه فجر در سالهای ۱۳۶۷ و ۱۳۶۸، طراح و بنیانگذار «خانه عکاسان ایران» در سال ۱۳۷۱، مدیر «خانه عکاسان ایران» تا سال ۱۳۸۴، طراحی شیوه جدید عکاسی و تدریس آن در مجموعه آموزشی خانه عکاسان ایران به مدت ۱۰ سال، تدریس در دانشگاههای شاهد، آزاد، سوره، علامه و خبر فارس، طراح و بنیانگدار جشنواره بینالمللی عکس کودک و نوجوان سوره و دبیر ۷ دوره داخلی و بینالمللی آن است.
او همچنین بنیانگذار انجمن عکاسان فردا است و سابقه نویسندگی و کارگردانی تئاتر بر روی صحنه در موزه هنرهای معاصر، سینماتئاتر کوچک و تالار هنر را دارد و ناطقی برنده جایزه اول نمایشنامهنویسی دو دوره پیاپی دانشجویان سراسر کشور بوده است.
حضور در نمایشگاههای داخلی و بینالمللی عکس و دریافت مدال، الواح و جوائز متعدد، دبیری پنجمین مسابقه سالانه عکس ایران (موزه هنرهای معاصر)، عضویت شورای سیاستگذاری دوسالانه های موزه هنرهای معاصر و مسابقات بزرگ، عضویت شورای ارزشیابی هنرمندان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عضویت در شواری سیاستگذاری، هیئت انتخاب و داوری مسابقات و جشنوارههای ملی و بینالمللی از دیگر فعالیتهای او است.
فرزاد هاشمی متولد ۱۸ آبان ۱۳۳۹ در تهران و دانشآموخته مهندسی معماری است و فعالیت عکاسی خود را همزمان با وقایع انقلاب در سال ۱۳۵۷ آغاز کرد.
هاشمی موسس و مدیر مسئول مجله عکس ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۸، موسس و مدیر آژانس عکس صفیر از سال ۱۳۶۸ تا کنون، داور چندین نمایشگاه و دو سالانه عکس داخلی و بینالمللی، مدیر موسسه فرهنگی سرزمین زیبای من، شرکت صنایع فرهنگی ایران، انتشارات سفیران و آژانس عکس صفیر، عضو هیات موسس و هیات مدیره انجمن عکاسان ایران، نماینده انجمن عکاسان ایران در شورای عالی خانه هنرمندان ایران بوده است.
منصوره معتمدی کارشناس طراحی و عکاس آژانس گتی ایمیجز است.
او فعالیت در مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی را از سال ۱۳۷۶ آغاز کرده و تاکنون دبیر جشنواره عکس شمیم بهار در سال ۱۳۹۲، عضو هیات داوران مسابقه عکس زن در آیینه تصویر در سال ۱۳۸۹، عضو هیات داوران مسابقه عکس آب در قاب در سال ۱۳۹۰، عضو هیات داوران مسابقه عکاسی تهران ۹۰ در سال ۱۳۹۰، عضو هیات داوران مسابقه عکس سفره های افطار در سال ۱۳۹۲، عضو هیات داوران مسابقه عکس شهر زنجان ۱۳۹۲، عضو هیات داوران جشنواره عکس بسیج هنرمندان خراسان شمالی و رضوی ۱۳۹۲ بوده است.
معتمدی همچنین نمایشگاه انفرادی کودکان خیابانی در سال ۱۳۸۱، نمایشگاه انفرادی کودکان گل فروش در خانه هنرمندان ایران در سال ۱۳۸۷، نمایشگاه ۲ نفره با عنوان مسجد سلیمان ۱۰۰ سال پس از نفت در سال ۱۳۸۷ را برگزار کرده و موفق به راهیابی و گذراندن دوره ورک شاپ وورد پرس فتو در ایران در سال ۸۵-۸۶ و کسب جوایز متعدد در مسابقات ملی شده است.
جشنواره ملی فیلم و عکس «مادر» به همت موسسه فرهنگی و هنری نیلافرهنگ و به منظور ارج نهادن به جایگاه والای مادر و با هدف توجه به تحول و تعالی انسانی و جامعه در اسفندماه سالجاری برگزار خواهد شد و فاطمه گودرزی نیز برای دومین بار دبیری این جشنواره را بر عهده دارد.
عکاسان در قالب تور عکاسی آموزشی یک روزه همراه با ششمین دوره از جشنواره عکاسی نورنگار به قزوین سفر کردند.
به گزارش روابط عمومی این جشنواره، این سفر که نخستین تور عکاسی نورنگار در دوره ششم به شمار می آید، از ساعت ۵ صبح روز جمعه (۸ آذر) آغاز شد و شامگاه آن به پایان رسید.
در این سفر یک روزه، شرکت کنندگان پس از صرف صبحانه، برای عکاسی به عمارت چهل ستون رفته و در ادامه راهی کاروان سرای سعد السلطنه شدند و به عکاسی از از ابنیه تاریخی و بازارهای سنتی پرداختند. بازدید و عکاسی از مسجد جامع قزوین، امامزاده حسین و حسینیه امینی ها از دیگر برنامه های سفر یک روزه نورنگار در سفر به قزوین بود.
حضور عکاسان در این سفر یک روزه با هدایت اساتید و داوران ششمین دوره از جشنواره نورنگار همراه بود.
این سفر با حضور افشین بختیار و امیرعلی جوادیان داوران جشنواره ششم، مسعود افشانی دبیر جشنواره، داریوش محمدخانی استاد رشته عکاسی و اصغر عباسی مدیر اجرایی جشنواره همراه بود.
ششمین جشنواره عکس نورنگار هم اکنون در مرحله دریافت آثار قرار دارد و علاقه مندان میتوانند تا پایان آذر ماه جاری جهت شرکت در ششمین جشنواره عکس نورنگار عکسهای خود را در سایت نورنگار بارگذاری کنند.
به گزارش روابط عمومی این جشنواره، این تور عکاسی به صورت یک ورکشاپِ در سفر با حضور داوران این دوره از جشنواره و سایر اساتید برجسته حوزه عکاسی رقم خواهد خورد.
این تور که بصورت یک روزه در شهر قزوین و با بازدید از عمده بازارها و مکان های سنتی این شهر رقم خواهد خورد فرصت ویژه ای برای علاقمندان به عکاسی خواهد بود.
علاقه مندان می توانند جهت اطلاعات بیشتر به سایت نورنگار به آدرس www.noornegar.com مراجعه کنند.
دوره ششم جشنواره نورنگار با جوایزی نزدیک به پنجاه میلیون تومان برای۶ نفر در دو بخش مجزا، شرکت کنندگان را به شرکت در بخش اصلی با موضوع "بازارهای قدیمی و بازارچه های محلی ایران" و در بخش جنبی با موضوع" زندگی روستایی" ترغیب می کند و هر عکسی که بتواند در ذیل «عکاسی ایرانِ من» و با نگاه به سوژه های مرتبط با موضوعات جشنواره قرار گیرد، می تواند در جشنواره حضور یابد.
مراسم اختتامیه این دوره از جشنواره چهارشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۸ در تالار سوره حوزه هنری برگزار می شود. ضمنا همانند سالیان گذشته از۱۰۰ اثر برتر در گالری خانه عکاسان واقع در همین مکان برای اولین بار رونمایی خواهد شد.
ششمین جشنواره عکس نورنگار تا پایان آذر سال جاری نسبت به دریافت آثار علاقمندان از طریق سایت جشنواره اقدام خواهد کرد و امید است که این جشنواره بتواند فرصتی برای شناسایی عکاسان مستعد و معرفی آنها به جامعه هنرمندان فراهم کند.
برگزلری نشست تخصصی عکاسی با موضوع ویرایش عکس با همکاری انجمن عکاسان نگاه و فرهنگ سرای فردوس
نشست تخصصی عکاسی با موضوع ویرایش عکس با همکاری انجمن عکاسان نگاه و فرهنگ سرای فردوس در روز چهارشنبه مورخ ۲۲ آبانماه سال جاری از ساعت ۱۶:۳۰ لغایت ۱۸:۳۰ با حضور استاد حسین کریم زاده در سالن آفرینش فرهنگسرا واقع در فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس شرق بعد از چهار راه شهید سلیمی جهرمی برگزار می شود.
علاقمندان می توانند در این نشست شرکت فرمایند.
سحر اژدمثانی هنرمند عکاس ایرانی به عنوان نماینده اتحادیه جهانی عکاسی GPU در ایران معرفی شد.
اتحادیه جهانی عکاسی Global Photographic Union برای نخستین بار؛ سحر اژدمثانی هنرمند عکاس ایرانی را به عنوان نماینده این مرکز معتبر هنر عکاسی در کشور معرفی کرد. این اتحادیه، در کنار فدراسیون بینالمللی هنر عکاسی (فیاپ) FIAP؛ به عنوان دو قطب عکاسی در جهان شناخته میشود.
سحر اژدمثانی شاعر، ترانهسرا، موزیسین، نویسنده و عکاس نیز میباشد که سال گذشته، با اثری به اسم «رهایی» برنده جشنواره بینالمللی عکاسی «سیاه و سفید» Black & White در یونان شد. این جشنواره، به همت گالری Blank Wall Gallery در شهر آتن در کشور یونان برگزار شد که در فهرست برگزیدگان این جشنواره نام سحر اژدمثانی تنها هنرمند ایرانی نیز به چشم میخورد.
نمایشگاه عکسهای برنده جشنواره عکاسی «سیاه و سفید» در گالری Blank Wall Gallery در شهر آتن برپا شد که در این نمایشگاه، عکس برگزیده سحر اژدمثانی با نام «رهایی» در جشنواره عکاسی «سیاه و سفید» نیز به نمایش درآمد.
سحر اژدمثانی دانشآموخته رشته باستان شناسی از دانشگاه تهران، همچنین شاعر، ترانهسرا، موزیسین و نویسنده نیز میباشد و دو کتاب مجموعه اشعار «فصل پنجم زمین» و «تا ماه پر کشیدم» که به سبک سپید سروده شدهاند، از وی منتشر شده است و مجموعه «ترانههای انگلیسی» را نیز در دست انتشار دارد.
اژدمثانی که در حوزه شعر و ترانهسرایی هم فعال است؛ اردیبهشت ماه امسال، با ترانه انگلیسی با نام «سانسور» Censorship در جشنواره بینالمللی «صدای وحشی» WILDsound Festival نیویورک در کشور آمریکا در بخش شعر اجتماعی به عنوان نخستین ایرانی برنده جایزه این رویداد ادبی انتخاب شد. ترانه «سانسور» با موضوع حقوق زنان سروده شده است.
برگزیدگان مرحله دوم مسابقه عکاسی گروه هنری آئورا با عنوان «زندگی روزمره» معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی گروه هنری آئورا، پس از اهدای لوح برگزیدگان مرحله اول مسابقه عکاسی «زندگی روزمره» که نهم مهر ماه در گالری پوسترچی برگزار شد، برگزیدگان مرحل دوم انتخاب و معرفی شدند.
نازنیننانا والاجم سرپرست گروه هنری آئورا در باره چاپ کتاب عکاسی با موضوع مسابقه عکاسی «زندگی روزمره» توضیح داد: گمان میکردیم همزمان با اولین ورکشاپ عکاسی و یا مراسم اهدای لوح به برگزیدگان مرحله نخست، بتوانیم مراسم اهدای مدالهای مرحله دوم رقابت را نیز برگزار کنیم، اما عکسها و متون کمی دیرتر از زمانبندی ذهنی ما، به دستمان رسید و در نتیجه دیرتر از موعد مقرر نیز مورد داوری قرار گرفت. وی ادامه داد: از آن جا که هنوز هم متنهای ارسالی هنرمندان به صورت دستنوشته ارسال نشده و بیشتر متنها توسط اپلیکیشنهای ارتباطی ارسال شده است، گروه آئورا هنوز نمیتواند تاریخ دقیقی برای چاپ و نشر کتاب سالانه رقابت اعلام کند، اما ما همچنان به همکاری هنرمندان شرکتکننده امیدواریم و از آنها میخواهیم که هر چه سریعتر متنهای ارسالیشان را به صورت دستنوشته (دستخط) برای گروه ارسال کنند.
والاجم درباره برگزیدگان مرحله دوم مسابقه گفت: از بین سی برگزیده در مرحله نخست و با توجه به مجموعه عکسهای ارسالی که هر مجموعه شامل پنج عکس است و همچنین با توجه به متنهای فرستاده شده در خصوص عکاسی مرتبط با هنر بداهه، پنج عکاس به عنوان برگزیدگان مرحله دوم انتخاب شدند.
وی افزود: در مرحله دوم مسابقه مسابقه عکاسی «زندگی روزمره» آقایان جابر غلامی، علیرضا رجایی و علیرضا شهبازی برگزیده برترین مجموعههای عکس ارسالی و آقایان آریس پراچا و دانیال عزیزی برگزیده بهترین متن و عکس مرتبط با هنر بداهه شدند.
سرپرست گروه هنری آئورا در پایان گفت: گروه هنری آئورا امیدوار است که به زودی و با حضور عکاسان شرکتکننده و علاقهمندان هنر عکاسی، رونمایی از کتاب سالانه رقابتهای عکاسی آئورا انجام شود.
عکاس باسابقه ژانرهای طبیعت و مستند، در هفتمین نمایشگاه انفرادی عکس خویش، صحنه های تئاتر را روی دیوارهای نگارخانه بهارک قاب می گیرد.
به گزارش مشاور رسانه پروژه؛ پیام احمدی کاشانی که سابقه شرکت در بیش از ۳۰ نمایشگاه گروهی و برپایی ۶ نمایشگاه انفرادی در ژانرهای عکاسی طبیعت و مستند و کسب جوایز مختلف در جشنواره های معتبر ایرانی و خارجی را در کارنامه دارد، در طول سالهای ۹۷ و ۹۸، به جرگه عکاسان حرفه ای تئاتر پیوست و از نمایش های متعددی در تماشاخانه های معتبر سطح شهر تهران عکاسی کرد که نتیجه چنین فعالیتی، افتتاح نخستین نمایشگاه انفرادی عکس تئاتر او با عنوان "انعکاس تئاتر در لنز" است.
"انعکاس تئاتر در لنز" پیام احمدی کاشانی، شامل ۱۷ قطعه عکس از ۱۷ نمایش مختلف است که در روز جمعه، ۱۹ مهر ماه ۱۳۹۸ از ساعت ۱۷ تا ۲۱ با حضور هنرمندان تئاتر گشایش می یابد و در ادامه، همه روزه از روز شنبه، ۲۰ مهر ماه ۱۳۹۸ تا روز پنج شنبه، ۲۵ مهر ماه ۱۳۹۸ از ساعت ۱۷ تا ۲۰ از هنردوستان در نگارخانه بهارک واقع در ده ونک، کوچه صابری، کوچه یکم، پلاک ۱ میزبانی خواهد کرد.
با داوری مهرداد اسکویی، مهدی مقیمینژاد، یلدا معیری، جاسم غضبانپور و محمد رضا فرطوسی؛ جشنواره ملی عکس «سیلِ وحدت» برگزار میشود.
معاونت اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان در نظر دارد؛ جشنواره عکسی با هدفِ به تصویر کشاندنِ فرهنگ ِتعاون بین مردم در فرایند سیلاب ۹۸ و با موضوع ثبت مشارکت اجتماعی و تعاون میان مردم در فرایند سیلاب ۹۸ در سه بخش عکس های مردمی، تک عکس و مجموعه عکس را برگزار کند. این جشنواره ارتباط مستقیمی با عکاسی انسانشناسی (مردم شناسی) در زمینه فرهنگ «تعاون» دارد. شرکت برای عموم در این جشنواره، آزاد است. آثار ارسالی بهصورت «عکسهای مردمی»، «تک عکس» و «مجموعه عکس» پذیرفته میشوند.
در بخش عکسهای مردمی و تک عکس هر عکاس میتواند با ارسال پنج عکس در جشنواره شرکت کند.
در بخش عکسهای مردمی از نظر هیئت داوران؛ مشارکت عکاسان غیرحرفهای و عکاسی با موبایل پذیرفته میشود؛ علاقمندان میتوانند در همه بخشها شرکت کنند. در بخش مجموعه عکس نوشتن «استیتمنت» برای مجموعه الزامی است. عکاس میتواند در بخش «مجموعه عکس» حداکثر ۱۰ عکس برای هر مجموعه ارسال کند. عکاس میتواند در بخش مجموعه عکس دو مجموعه را ارسال کند.آثار باید در فروردین و اردیبهشت امسال ۱۳۹۸ تولید شده باشند.
تنها تصاویری که در محدوده استان خوزستان گرفته شده باشند در جشنواره پذیرفته میشوند. مسائل پیشبینی نشده بر عهده دبیر جشنواره است.
اصلاح رنگ، کنتراست، تیرگی و روشنی و کراپ در عکسها، در حدی که اصالت عکس را تغییر ندهد، قابل قبول است. از عکسهای راه یافته به جشنواره، با ذکر نام عکاس، در نشریات اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان استفاده میشود. در بخش تک عکس، مکان و زمان عکسها ذکر شود.
شرایط ارسال:
ـ هر اثر باید با حجم حداکثر ۵۰۰ کیلوبایت به دبیرخانه جشنواره ارسال شوند.
ـ در صورت راهیابی عکس به نمایشگاه، ارسال عکس با اندازه اصلی ضروری است.
ـ ضروری است هر عکاس، نام، نام خانوادگی، شماره تماس، نشانی محل سکونت، کد ملی، نشانی ایمیل، عنوان عکس، محل و تاریخ عکاسی هر عکس را به طور کامل و مطابق با برگه فراخوان تکمیل و به همراه آثار ارسال کند.
ـ عکاسان همچنین میتوانند آثار خود را از طریق ایمیل به آدرس: Seyle.vahdat@gmail.com
همچنین در قالب CD به صورت حضوری به دبیرخانه ارائه دهند. مشخصات و راههای تماس با عکاس باید در فایل متنی (WORD) در سی.دی ذکر شده باشد.
ـ ارسال اثر توسط عکاس و شرکت در جشنواره، بهمنزله اعلام «مالکیت معنوی» عکس است. در صورت اثبات خلاف این امر در هر مرحله، عواقب حقوقی و جزایی آن به عهده شرکت کننده است.
امتیازهای شرکت در جشنواره سیلاب:
ـ آثار پذیرفته شده به جشنواره در گالریای در اهواز به نمایش در میآیند
ـ برپایی کارگاه آموزشی انسانشناسی عکس و عکاسی برای همه شرکت کنندگان در جشنواره بصورت رایگان
ـ برای عکاسانی که در کارگاه انسانشناسی عکاسی حضور داشته باشند، گواهی شرکت در کارگاه صادر میشود.
ـ عکس و فیلمهای برگزیده به صورت نمایشگاهی در معرض دید عموم قرار خواهند گرفت.
ـ برای عکاسانی که آثارشان به نمایشگاه راه یابد، گواهی شرکت در نمایشگاه صادر میشود.
ـ در صورت چاپ کتابِ آثار، به هر کدام از راه یافتگان به جشنواره یک کتاب اهدا می شود.
هیئت داوران: مهرداد اسکویی، مهدی مقیمینژاد، یلدا معیری، جاسم غضبانپور و محمد رضا فرطوسی
دبیر اجرایی: قاسم منصور آلکثیر و دبیرکمیته تبلیغات: نجمه همدانی
جوایز برگزیدگان:
جوایز بخش «عکسهای مردمی»: نفر اول: لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی، نفر دوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی و نفر سوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی
جوایز «بخش تک عکس»: نفر اول: لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی، نفر دوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی و نفر سوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی
جوایز «بخش مجموعه عکس»: نفر اول: لوح تقدیر، تندیس جشنواره جایزه نقدی، نفر دوم: لوح تقدیر، تندیس جشنواره جایزه نقدی و نفر سوم: لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی
همچنین به ۱ نفر در هر بخش به عنوان تقدیر، از سوی هیئت داوران جوایزی به رسم یادبود و لوح تقدیر اهدا میشود.
تقویم جشنواره: آخرین مهلت ارسال آثار: ۱۵ مهرماه ۱۳۹۸ ـ انتخاب و داوری آثار: ۲۳ مهر ماه ۱۳۹۸
زمان افتتاح نمایشگاهِ آثار راه یافته به جشنواره متعاقبا توسط دبیرخانه اعلام میشود.
دبیرخانه جشنواره عکسِ سیلِ وحدت: اهواز، خیابان ۲۴ متری، خیابان وکیلی، نبش خیابان مسلم، پلاک ۱۱۵ کانون تبلیغاتی هدف طبقه اول واحد اول صندوق پستی ۳۳۳۱-۱۵۸۷۵
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفنهای ۰۹۱۶۹۱۴۵۹۴۴ و ۰۶۱۳۲۲۲۹۰۶۵ تماس بگیرید.
دبیر نخستین «عکسواره عاشورایی» ایزد شهرازفراخوان نخستین دوره مسابقه عکاسی «عکسواره عاشورایی» در ایزدشهر خبر داد.
مهدی نصراله زاده دبیر نخستین «عکسواره عاشورایی» ایزد از برگزاری نخستین «عکسواره عاشورایی» با اهداف به تصویر کشیدن حضور مردم و هیئت های عزاداری در ماه محرم و شناساندن حادثه عاشورا از نگاه دوربین خبر داد و گفت: نخستین «عکسواره عاشورایی» ایزد شهر با محور یت سنتها و آیینهای عزاداری استان های ایران زمین، جلوههای ماه محرم در زندگی امروزی، مراسم تعزیه و شبیهخوانی، کاروانهای عزاداری، شام غریبان، شیرخوارگان حسینی،کودک و محرم در این شهر برگزار می شود.
وی با اشاره به شرایط شرکت در این مسابقه خاطرنشان کرد: این مسابقه به صورت رقابتی برگزار می شود و هر عکاس مجاز به ارسال حداکثر پنج قطعه عکس به دبیر خانه است وعکس ها می توانند با دوربین عکاسی و یا موبایل گرفته شود.
نصراله زاده در ادامه افزود: عکس ها می توانند سیاه و سفید و یا رنگی باشند وحجم عکس های ارسالی حداقل یک مگابایت و حداکثر دو مگابایت و با فرمت jpeg باشد و همراه با عکس، نام و نام خانوادگی عکاس و یک راه ارتباطی مانند شماره تماس به دبیرخانه ارسال گردد.
دبیر نخستین «عکسواره عاشورایی» ایزد شهر با ارایه این مطلب که عکس های فوتومونتاژ در این جشنواره پذیرفته نمی شود گفت: عکس های ارسالی نباید دارای امضاء، تاریخ، قاب، حاشیه، مارک و لوگو باشند وهرگونه اصلاح رنگ و یا برش عکس نباید به استناد اثر خدشه وارد کند.
دبیر نخستین عکسواره عاشورایی ایزد شهر به زمان ارسال آثار به دبیر خانه اشاره کرد و ادامه داد: علاقمندان به شرکت در این مسابقه می توانند از ۱۹ شهریور ماه ۱۳۹۸ مصادف با دهم محرم الی ۱۵ مهر ماه ۱۳۹۸ آثار خود را به دبیر خانه «عکسواره» به شماره تلگرام ۰۹۱۱۲۲۲۳۴۳۷ یا توسط لوح فشرده به آدرس دبیر خانه «عکسواره» واقع در ساختمان شورای شهر ایزدشهر، مقابل داروخانه دکتر ولیزاده ارسال کنند.
وی با ارایه این مطلب که ارسال آثار به دبیرخانه به منزله پذیرش مقررات شرکت درمسابقه است ادامه داد: پس از داوری آثار و در صورت راهیابی اثر به نمایشگاه فایل اصلی عکس در ابعاد بزرگ و خروجی اصلی دوربین از عکاس دریافت خواهد شد.
نصراله زاده افزود: پس از داوری آثار از صاحبان آثار برتر در آیین اختتامیه با اهدای تندیس عکسواره، لوح تقدیر و جوایز نقدی تجلیل به عمل خواهد آمد
دبیر نخستین عکسواره عاشورایی ایزد شهر در پایان افزود: آیین اختتامیه و تقدیر از برندگان، نیمه دوم مهر ماه ۱۳۹۸ در موزه گالری دیدی واقع در ایزدشهر برگزار می شود.
که علاقمندان به شرکت در این مسابقه جهت اطلاعات بیشتر می توانند با شماره همراه ۰۹۳۵۸۳۰۷۴۴۸ دبیر خانه «عکسواره» تماس حاصل کنند.
گفتنی است که «اسحق تونی» شهردار ایزد شهر به عنوان رییس ستاد، «مهدی نصراله زاده» به عنوان دبیر، «حمیدرضا گل محمدی تواندشتی» به عنوان مدیر روابط عمومی، «مسعود ساداتی» به عنوان مدیر اجرایی، «سما کابلی» به عنوان مدیر برنامه ها و تشریفات، «آرش رمضانی فوکلایی» «امیر حسین نعیما» و « شیدا پورنبی» به عنوان هیات داوران در تیم نخستین «عکسواره عاشورایی» ایزد شهر همکاری دارند.
سید مجتبی حسینی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در پیامی روز خبرنگار را به خبرنگاران بویژه خبرنگاران هنری تبریک گفت.
«راستی» و «رستگاری»، انجام و فرجام «خبر» و خَلق حقیقت، خُلق و خَلاقیت «خبرنگار» است. دشوار است چَشم تو، چَشم دیگران و دست تو، دست دیگران و پای تو، پای دیگران باشد وَ هیچ از این که از خودت کسر شدهای، کوتاه نیایی و گلایهمند نباشی. جهاد با جَهل و شرح اندیشه و رواج پرسشگری، از علائم دشواری وظیفهای است که به آبادی جهان و آزادی جان میپوید.
خبر، مواجهه و مکالمهی با او، با تو، با من، با ما و با جمعیت جهان است و بدین خوی و خصلت، خبرنگار، «هنرمندی» است که بیملاحظهی خرسندیها و ناخرسندیها، به «تماشا» میایستد و به «تماشا» تعارف میکند.
فروتنانه و با درکِ دردهای این روزهایِ اصحاب ارجمند خبر، روز عزیز خبرنگار را پاس میدارم و سپاسگوی همهی خبرنگارانی هستم که سخاوتمندانه، رستگاری هنر این سرزمین را آرزو میکنند. با تقدیم این تبریک، سروِ سربلند حضورشان را بدین هدیه از حضرت حافظ تحسین میکنم:
غلام همّت آنم که زیر چرخ کبود ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزادست
سیدمجتبی حسینی
معاون امور هنری